Egészség

Helyesírási hibáktól hemzsegő levélben zaklatták a hős mentőst

Egy felháborodott lakó szerint „minősíthetetlenül viselkedett”, amikor az út szélén állította le a mentőautót, hogy megmentse egy fiatal lány életét.

Durva helyesírási hibákkal teli levélben kérte ki magának egy angliai város lakója, hogy egy helyi mentős az út szélén parkolta le a mentőautóját, amikor megállt, hogy segítséget nyújtson egy életveszélyben lévő lánynak – írja a The Sun.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Chris James Nixont, a North East-i mentőszolgálat munkatársát pénteken riasztották egy különösen súlyos esethez. Amikor a sikeres életmentés után visszament az autójához, egy üzenetet talált a szélvédőn, amelyben valaki azt írta, „minősíthetetlenül viselkedett”.

„Lefotóztam, hogy az út közepén hagyta a mentőt (…) A viselkedése minősíthetetlen, »profi sofőrként« felelősségre kellene vonni ezért. Egy helybéli, aki nem tud bejutni a házába” – írta az illető.

A megdöbbent mentős feltette a cetliről készült fotót a Facebookra. „Miközben keményen küzdöttem egy fiatal lány életéért, egy rajongóm ezt hagyta a szélvédőmön!” – írta a kép alá. (Az eredeti fotó a mentős közösségi oldalán már nem látható, de a Sun website-ján megtekinthető – a szerk.)

A bejegyzés igazi kommentözönt indított el. „Ezek szerint akkor is elvárnák, hogy körbehajts a környéken parkolóhelyet keresve, ha az ő hozzátartozójuknak lenne szükségük segítségre?” – tette fel a kérdést egyikük.

El sem hiszem, hogy ilyen emberek vannak. Micsoda alak!” – írta egy másik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top