Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Egészség

Az orvosprofesszor megmondta: ezek minden betegség okozói

A neves neurológus szerint egy sor olyan hétköznapi érzés van, ami kedvez a betegségek kialakulásának.

Néha muszáj megállnunk és elmélyednünk abban a rengeteg szépségben, ami minket körülvesz, de képtelenek vagyunk észrevenni. Mert folyton rohanunk, hajszoljuk a pénzt, igyekszünk boldogulni a hétköznapokban, és esetenként a széllel szemben pisilünk.

Egy neves professzor szerint a stressz, az irigység, a gyűlölet és a félelem felborítja a szervezet pH-egyensúlyát, és elsavasodó környezetet teremt, ami kedvez a betegségek kialakulásának!

Dumitru Constantin Dulcan neves román neurológus ezt nyilatkozta:

Napjainkban egyre nagyobb méreteket ölt a stressz, a gyűlölet, a harag, az indulatosság, a kételkedés, az irigység, a félelem, a féltékenység, ami kisebb-nagyobb mértékű depressziót válthat ki, felborulhat a pH-szint egyensúlya, ami kedvez a savas közeg kialakulásának, ez pedig a betegségek melegágyát jelentheti.

Ha kíváncsi vagy arra, az orvosprofesszor szerint hogyan maradjunk egészségesek, olvasd el a Relax.cafeblog.hu bejegyzését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top