Egészség

Csodálatos találkozás: véletlenül összefutottak a férfival, akinek balesetben meghalt testvérük szíve mentette meg az életét

„Mindannyian sírtunk, szinte sokkos állapotba kerültünk” – idézte fel a nagy találkozást az elhunyt férfi testvére. Az esetről videó is készült.

Egy amerikai család véletlenül találkozott azzal a férfival, aki balesetben elhunyt testvérük szívét kapta – írja a Yahoo Lifestyle.

Savannah Roesch, Katie Seper és Brenden Bulger vasárnap egy, a szervdonorprogramot népszerűsítő St. Louis Cardinals–Cincinnati Reds meccsen vett részt. Nem is sejtették, hogy az eseményen az a férfi is ott lesz, akinek életét testvérük, Donovan Bulger szíve mentette meg.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A család tagjai meghalt fivérük emléke előtt tisztelegve citromsárga pólóban jelentek meg a mérkőzésen, amelyre Donovan portréját és a „Fivér, Szervdonor és HŐS!” feliratot nyomtatták. Szerencsére az élénk színű felsőt az a férfi is kiszúrta, aki életmentő szervátültetése során a testvérük szívét kapta. Roesch éppen egy közös fotózkodás után beszélgetett a fényképésszel, amikor a férfi odalépett hozzá.

„Egyszer csak megkérdezi tőlem valaki: »Önök Donovan családja?« Először azt hittem, valamelyik iskolatársa az, aki részvétét szeretné nyilvánítani” – idézte fel a 33 éves nő, hozzátéve, amikor kiderült, ki szólította meg, nagyon meghatódott. „Mindannyian sírtunk, szinte sokkos állapotba kerültünk – jelentette ki. – El sem tudom mondani, milyen érzés volt.”

A nagy találkozásról videó is készült, amelyet Roesch a Facebookon osztott meg:

„A mai napot SOHA NEM FOGOM ELFELEJTENI!!!!! Fantasztikus élmény volt, teljesen magával ragadott – írta a poszt alá. – Akár el is sétálhattunk volna egymás mellett.”

A nő öccsét 2016 augusztusában, egy súlyos autóbaleset után nyilvánították agyhalottnak. Szívét két nappal később egy szívbetegségben szenvedő férfi, John Sueme kapta meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top