Egészség

Megható, amit a rendőrök tettek a kisgyermekes anyával

A Paksi Autópálya Alosztály két egyenruhása az M6-os autópályán rosszul lett anyukán és két gyermekén segített, mindenben. Még a pelenkacserét is megejtették a hős rendőrök.

Megható esetről számolt be a police.hu. A Paksi Autópálya Alosztály járőreit péntek délután riasztották az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalára, ahol egy autó félrehúzódott a leállósávba, mivel sofőrje – egy 41 éves nő – vezetés közben rosszul lett.

Az asszony két gyermekével – egy 10 éves kisfiúval és egy 4 hónapos kislánnyal – utazott külföldre, amikor rosszul lett. A bajbajutottakhoz elsőként a paksi autópálya rendőrök, Kincses Kitti rendőr törzsőrmester, baleset-helyszínelő és Nagy József rendőr törzsőrmester, járőrvezető érkeztek, és rögtön megtették az elsődleges intézkedéseket.

Forrás: police.hu

A rendőrnő a két gyermeket – édesanyjuk beleegyezésével – a szolgálati gépkocsiba vitte, és megkezdte gondozásukat és felügyeletüket, járőrtársa pedig a mentők kiérkezéséig a láthatóan rosszul levő nőt nyugtatta.

Rövid időn belül az Országos Mentőszolgálat munkatársai is megérkeztek, akik a 41 éves nőt kórházba szállították, a rendőrök pedig a két gyermeket vitték édesanyjuk után az egészségügyi intézménybe. Kincses Kitti és Nagy József a nagyszülők megérkezéséig ellátták, és gondozták a bajba jutott asszony gyermekeit.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI/Sóki Tamás 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top