Egészség

Hősként ünneplik a katonát, aki egy idős nőnek segített a kánikulában

Az Egyesült Államok légierejének egyik tagja sietett egy idős nő segítségére, aki nagy bevásárlótáskákkal megpakolva gyalogolt a rekkenő hőségben.

Oklahomában 38 fokot mutatott a hőmérő, amikor Jibril Jennings, az amerikai légierő pilótája meglátta Janice Hallt, amint nehéz táskákat cipel az autópálya mellett. Az idős nő hazafelé igyekezett az egyik hipermarketből méretes csomagjaival, és még 3,2 kilométernyire volt otthonától.

A megható esetről videót is készített az egyik szemtanú. A felvételen látszik, hogy az egyenruhás férfi, kiszállva autójából, felajánlja Janice-nek segítségét, amit boldogan el is fogadott az idős hölgy. Jibril bepakolta a bevásárlótáskákat a csomagtartójába, és hazafuvarozta az asszonyt.

Amikor beültünk a kocsiba, azonnal elkezdett beszélgetni” – mesélte Jibril. „A nagymamámra emlékeztetett, ahogy elkezdi mesélni a napját” – tette hozzá. Azt is elmondta, azt tervezi, hogy önkénteseket toboroz a légierőnél, hogy segítsenek Janice-nek az otthona előtti rámpát megjavítani, ezzel is könnyebbé téve életét.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top