Egészség

A víz alatt kérte meg a barátnője kezét, megfulladt

A menyasszony azzal próbálja vigasztalni magát, hogy az utolsó együtt töltött pillanatokban mindketten boldogok voltak.

Egy lousianai férfi megfulladt, amikor a víz alatt akarta megkérni a barátnője kezét.

Steven Weber és szerelme, Kenesha Antoine egy „bakancslista-nyaraláson” volt Tanzániában. Egy olyan szálláson laktak, amelynek az óceán vízszintje alatt is volt ablaka, hogy onnan lehessen megfigyelni az élővilágot.

A férfi azt találta ki, hogy lemerül az ablakhoz, és egy papírra írt üzenet segítségével kéri meg barátnője kezét.

A tragédiába fordult lánykérésről videó is készült. Ezen az látszik, hogy Weber búvárszemüvegben és békatalppal a lábán megjelenik a szállás víz alatti ablakánál, majd felmutat egy papírt. A lapon az állt:

Nem tudom olyan sokáig visszatartani a lélegzetemet, hogy elmondjam, mennyi mindent szeretek benned. Úgy szeretlek, ahogy vagy, és napról napra jobban szeretlek!

A férfi ezután megfordította a lapot, amelynek a másik oldalára írta a kérdést: „Hozzám jössz feleségül?” Majd elővette a jegygyűrűt, és kiúszott a képből. Ám a felszínt sosem érte el.

A menyasszony a Facebookon osztotta meg a lánykérésről készült videót, és szívszaggató sorokat írt halott szerelméhez:

„Sosem jöttél fel a mélységből, ezért nem hallottad a válaszomat: igen, igen! Egymilliószor is: igen, hozzád megyek feleségül! Sosem volt lehetőségünk, hogy megünnepeljük közös életünk hátralévő részének a kezdetét, mert életünk legszebb napja a legszörnyűbbé vált a sors kegyetlen fintora miatt. Megpróbálom azzal vigasztalni magam, hogy az elmúlt néhány napban a legcsodálatosabb élményeket éltük át együtt, és mindketten annyira boldogok és izgatottak voltunk az utolsó közös pillanatokban.”

Az amerikai hatóságok megerősítették, hogy egy amerikai turista meghalt Tanzániában, de részleteket nem árultak el.

(Sky News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top