Egészség

Zente megkapta az életmentő kezelést

A jó hírt édesanyja osztotta meg az egyik közösségi oldalon.

„Boldogan jelentem be, hogy Zente a mai napon megkapta a Zolgensma génterápiás kezelést Budapesten a MRE Bethesda Gyermekkórházában!” – kezdte posztját Zente anyukája, aki azt is elárulta, hogy Zente jól van, de most szigorú karantén, megfigyelés és utókövetés veszi kezdetét.

„Mindent megpróbáltam fénykép és videó formájában dokumentálni amennyire egy ilyen helyzetben lehetséges, illetve részletes beszámolót is fogok nektek írni, mi hogyan történt” – olvasható a bejegyzésben, amelyben az anyuka türelmet kér mindenkitől, és ígéri, hogy a kritikus időszak leteltét követően válaszol majd a megkeresésekre.

A bejegyzés végén pedig köszönetet mondott azoknak, akik támogatták a családot abban, hogy a kisfiú megkaphassa a drága génterápiás kezelést.

„Végezetül ismét szeretnék köszönetet mondani azoknak akik egy megosztással, utalással, rendezvénnyel, licitfelajánlással, ötlettel, szervezéssel segítettek! Imádkoztak, ránk gondoltak, és küldték az energiát és a szeretetet!”

(via)

Kiemelt kép: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top