Egészség

Rémálom: fájt a füle, végül 10 csótányt szedtek ki a hallócsatornájából

Úgy érezte, mintha valami kapirgálna a fülében. Jól érezte...

Éles, jobboldali fülfájással ment el a Sanhe-i Kórházba októberben egy 24 éves kínai férfi, ám arra még az orvosok sem számítottak, amit végül a fülében találtak, írja az Index. „Azt mondta, sokat fáj a füle, mintha valami kapirgálná vagy mászkálna benne. Nagyon sok kellemetlenségek okozott neki” – idézte a klinika fül-orr-gégész szakorvosát, dr. Zhong Yijint a The New York Post. A férfi megjegyezte, a családjuk orvosa korábban bevilágított a fülébe, és úgy látta, mintha valami nagy bogár lenne benne. 

Fotó: iStock

A fül-orr-gégész végül egy nagyobb és több mint 10 frissen kikelt német csótányt talált férfi hallócsatornájában. A kórház fül-orr-gégészeti osztályának vezetőhelyettese, dr. Jiang Tengxiang a helyi médiának azt mondta, a csótány a férfi ágya mellett felejtett nassolnivalójából mászhatott a fülébe, hogy kiköltse petéit. A rovarokat csipesszel szedték ki a férfi füléből. 

A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top