Egészség

Meglátogatta a megkéselt tanárnőt a 17 éves tettes édesapja

Egy órán át sírtak együtt a kórházban.
győr késelés gimnázium

Egyelőre kórházban lábadozik a győri Jedlik Ányos szakgimnázium fizika-matematika szakos tanárnője, akit órán késelt meg 17 éves diákja. Az 51 éves tanárnőt diákja a kezén és a hátán sebesítette meg, és bár azóta az állapota stabil, a szakértők szerint hosszú hónapokba, évekbe telik majd, mire testileg és lelkileg is felépül a támadás után.

Az RTL Klub Híradójából kiderült, a 17 éves gimnazista, aki egyszerre volt visszahúzódó, és igen lobbanékony természetű, az édesapjától kapta azt a svájci bicskát, amivel megsebezte tanárnőjét. Az ügyvédje szerint ez afféle hagyomány a családban: „Egy amúgy teljesen ártalmatlan svájci bicska volt nála” – tette hozzá.

Az ügyvéd beszélt arról is, hogy az osztályfőnököt, akinek munkájával diákja már régóta elégedetlen volt, meglátogatta a 17 éves fiú édesapja is a kórházban. „Tegnap egy órán keresztül együtt sírtak – mondta, majd hozzátette: – Tragédia mindenki számára ez az ügy; áldozat a család, áldozat a gyermek, és áldozat a tanárnő.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top