Egészség

Az esküvője előtt amputálták a menyasszony mindkét lábát

A műtét alatt derült ki, hogy elkerülhetetlen az amputáció. Lábak nélkül ébredt.

A 37  éves Tina McCue 2 gyermekes elvált anyuka, éppen az esküvőjére készült új párjával. Mivel cukorbetegsége miatt veseelégtelenségben szenved, és érrendszeri betegsége van, meg kellett operálni. A műtét alatt a perifériás artériás betegség miatt súlyos fertőzésekre derült fény, ezért mindkét lábát amputálták.

Amikor felébredt, azt hitte csak egy rossz álom az egész, Úgy gondolta, hogy biztos komplikáció lépett fel és kómába esett, de majd felébred és meglesz mind a két lába. De sajnos be kellett látnia, hogy ez a valóság. Csak a gyermekei és a párja tartják benne a lelket.

A perifériás artériás betegség (PAD) gyakran fordul elő cukorbetegségeknél vagy magas koleszterin- és szívbetegségben szenvedő betegeknél. A betegséget a plakk felhalmozódása okozza az erek falán, korlátozva a véráramot és az oxigénáramlást a lábakban. A gyógyszeres kezelés és az életmód megváltoztatása segíthet a PAD kezelésében, de súlyos esetekben amputációra van szükség.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top