Egészség

Kifakadt egy óvónő, több ezren osztják a bejegyzését

Az óvodapedagógus posztja rengeteg ember együttérzését váltotta ki.

Egyre több a tennivalójuk és nagyobb a nyomás, de nem becsülik meg őket eléggé – erről tett közzé nyilvános Facebook-bejegyzést Horváth-Csepelyi Boglárka óvodapedagógus. A posztot szombat délután óta több mint háromezren osztották meg.

„A minap azt hallottam, hogy az óvodapedagógusok igazából semmit sem csinálnak egész nap. Elgondolkodtam. Úgy hiszem, ez némi kiegészítésre szorul” – kezdi a hosszú bejegyzést Horváth-Csepelyi, majd arról ír, hogy milyen sokat kell tanulniuk és további szakvizsgákat tenniük azért a pénzért, ami gyakornoki szinten a szakmunkások minimálbérével egyenlő.

Fotó: Yegor AleyevTASS via Getty Images

„A nap végén elfelejtettem szólni a szülőnek, hogy xy megbotlott egy legókockában, vagy hogy nem ette meg délben az egész tányér levesét? Vagy nem küldtem haza a szívecskés rajzot, amit az anyukájának rajzolt? Kövezzenek meg érte, de lehet, épp síró gyereket vigasztaltam, feneket töröltem vagy az ablakban állva díszítést ragasztottam. Másnap pótolom. Vagy egy ötlet: tessék kérdezni. Sokszor csak 1-2 mondatra van időnk, de szívesen tesszük” – írja az óvónő. 

A teljes bejegyzés itt olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top