Egészség

Bükki füvesember: a koronavírus nem gyógyítható gyógynövényekkel!

A bükki füvesember mindenkit óva int attól, hogy azt higgye, van ellenszere a koronavírusnak.
koronavírus

Nagyjából azzal egy időben, hogy a koronavírus életünk legnagyobb félelmeinek egyike lett, tudjuk, hogy a világ vezető gyógyszergyártó cégei megfeszített erővel és egymást támogatva keresik az ellenszert. A jelenlegi híradások szerint a vírusnak egyelőre nincs ellenszere, és nincs védőoltás se ellene. Ez fontos! 

Leginkább azért, mert az interneten számtalan olyan álhír, áltudományos állítás kering, ami ennek épp az ellenkezőjét állítja. A közelmúltban Szabó György, a bükki füvesemberként elhíresült természetgyógyász lányán keresztül egy videóüzenetben arra hívta fel a követői figyelmét: nincs olyan gyógynövény, amelyről ki lehetne jelenteni, hogy gyógyír a koronavírus ellen

A videóból kiderül az is, hogy a gyógynövényekkel az immunrendszerünk ellenálló képességét és az egészségünket tudjuk felturbózni, erre vonatkozólag a videó említ is néhány javaslatot, ami zárásul még egyszer elmondja, ne higgyünk az álhíreknek. 

Hallgasd végig a videót, megéri: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top