nlc.hu
Egészség

Pedofil orvos

Orvosi vizsgálat közben kiskorú fiúkat zaklatott szexuálisan egy bukaresti álorvos

A gyanúsított, akinek egyébként nincs orvosi végzettsége, orvosi vizsgálat címszó alatt intim helyeken fogdosta a fiúkat.

A bukaresti rendőrség csütörtökön őrizetbe vett egy 37 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy orvosnak adva ki magát szexuálisan zaklatott kiskorúakat – adta hírül a Foter.ro. A magát „Dr. Koman”-nak nevező pedofil férfi azért bukhatott le, mert az egyik szülő a rendőrségen feljelentést tett, a gyanúsított orvosi vizsgálat címszó alatt intim helyeken fogdosta a fiút.

Orvosi vizsgálat közben abuzált gyerekeket a pedofil álorvos

Fotó: Unsplash

A nyomozás során további három áldozatot azonosítottak be, kihallgatásuk során kiderült, hogy a gyanúsított mindannyiukkal elhitette, hogy orvos, és csak vizsgálatot végez, miközben szexuálisan zaklatja őket. A rendőrök átkutatták a férfi lakását, ahol bélyegzőket, különböző orvosi eszközöket, köpenyt találtak, ugyanakkor olyan hamis dokumentumokat is, melyek állítólagos orvosi végzettségének igazolására szolgáltak.

A férfi ellen, akit 2013-ban már letartóztattak azért, mert orvosnak adta ki magát, szexuális zaklatás, nemi erőszak, valamint engedély és képesítés nélküli hivatásgyakorlás miatt emelhetnek vádat.

Ez történt a napokban itthon a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top