Egészség

Mégis mit gondolt? A 105-ös busz tetején utazott egy felelőtlen fiatal

A szakértő szerint ez a villamosos tujázásnál is veszélyesebb.
A 105-ös busz tetején utazott egy felelőtlen fiatal

A Blikk riportere vette videóra, ahogy egy fiatal srác a 105-ös busz tetején utazik. A beszámolója szerint a Széchenyi István téren szállt fel a buszra, amikor észrevette, hogy egy srác a megálló szerkezetének tetején lapít, majd átugrik a busz tetejére.

„A busz átment a Lánchídon, majd amikor leszálltam a Clark Ádám téren, akkor láttam meg, hogy még mindig ott van. Míg állt a busz a megállóban, néhány haverja lepattant, nevetgéltek a fent fekvő fiúval, majd indulás előtt visszaszálltak és mentek tovább” – mesélte az újságíró.

A lap megkereste az Egységes Közlekedési Szakszervezet vezetőjét, aki elmondta, sosem hallott ilyen hazai esetről, ami rendkívül veszélyes, még a villamos ütközőjén való tujázásnál is nagyobb ostobaság.

A BKK-hoz egyelőre nem érkezett bejelentés az esetről, de a Blikk megkeresése nyomán megvizsgálják majd a jármű fedélzeti kamerájának felvételeit.

A felvételt a Blikk oldalán lehet megtekinteni. 

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top