nlc.hu
Egészség

Síelés Eplény a járványban

Bekeményített Eplény a maszk nélküli síelőkkel szemben

Így döntött a Síaréna.

Közösségi oldalán számolt be az Eplényi Síaréna, milyen lépéseket tettek a biztonság érdekében. 

Eplény

Maszkot viselő síelő Eplényben (Fotó: MTI / Vasvári Tamás)

„Három alkalommal érvénytelenítettük sípálya belépőjét olyan sporttársaknak, akik figyelmen kívül hagyták a kormány járványügyi intézkedéseit és a sípálya házi szabályzatát. Amely taglalja, hogy a sícentrum teljes területén kötelező a maszk használata. Arra kérünk Benneteket, hogy a szabályokat tartsátok be, ez mindannyiunk érdeke. Úgy gondoljuk, ez a kérés teljesíthető és nem vesz el ennek a fantasztikus egyéni sportnak az élményéből. Az összes többi Sporttársnak pedig köszönjük az eddigi közreműködést”posztolta Facebook-oldalán a síközpont, amely december 5-én nyitotta meg az idei szezonban az első sípályát.

Az Eplényi Síaréna már a nyitáskor arra figyelmeztetett, hogy a vendégeiktől védőmaszk vagy csősál, illetve kesztyű viselését kérik, sőt a felvonókon is kötelező a védőeszközök használata. A síközpont területén egyébként több fertőtlenítőpontot is kihelyeztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top