nlc.hu
Egészség
Orrplasztika ajándékba

Orrplasztikát venne 19 éves fiának az élő Barbie-baba

Azt mondja, inkább ő veszi meg a gyerekének, mint hogy az a háta mögött csináltassa meg.
Orrplasztikát venne 19 éves fiának az élő Barbie-baba

Még korábban írtunk egy amerikai anyáról, aki elárulta, mi mindent tesz azért, hogy mindenki a tinédzser fia nővérének nézze.

Marcela Iglesias azt mondja, fia, Rodrigo eleinte nagyon nem örült annak, hogy a testvérének vagy haverjának nézték fiatalos anyukáját, de ma már nem zavarja.

Anya és fia amúgy is sokat jár el együtt, koncertekre, bulikra, Marcelának pedig több százezer Insta-követője van.

A 43 éves nő igyekszik egészségesen élni, sportol, nem dohányzik, de saját bevallása szerint is a harmincas évei óta rendszeresen botoxoltat és más, (sokszor megkérdőjelezhető) fiatalító kezelést is igénybe vesz, de plasztikai műtétje még nem volt.

Fiát eddig is rávette, hogy menjen vele botoxoltatni, de most a Daily Mailnek azt mondta, Rodrigo önbizalmán és egészségén is igazából egy orrplasztika segítene. Mint mondta, nem örül neki, de tudja, fiát zavarja az orra, orrsövény ferdülése is van és botoxszal próbálta eddig is korrigáltatni, és inkább ő venné meg neki a plasztikát, minthogy a háta mögött menjen el a gyereke. 

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Ők is nagyon fiatalosak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top