nlc.hu
Egészség

Bizarr horgászbaleset

Addig szerencsétlenkedett a horgász, míg majdnem megfulladt a kapása miatt – videó

Majdnem Darwin-díjas halált halt az ügyetlen horgász.

Egy 24 éves férfi majdnem megfulladt, miután egy bizarr halászati balesetben egy kis hal a torkába került. A kolumbiai média szerint egy halászó horgásznak épp sikerült kifognia a halat, és eltávolítani a horgot, amikor észrevette, hogy egy másik hal húzza a másik zsineget. Ebből lett aztán a baj.

Torkán akadt a hal a horgásznak, megműtötték

Fotó: Youtube

A mohó halász nem akarta hagyni ugyanis, hogy a hal elússzon a csalival, ezért a kifogott csalit a szájába tette, és rohant megfogni a másik botot, ám a halaknak más tervei voltak.. A férfi ugyanis nem harapott rá rendesen szegény állatra, így az csúszós volta miatt kiszabadította magát a harapásból, és a torkába csusszant. A több mint egy arasznyi állat nem zárta el a férfi torkát teljesen, és a levegő áramlása így viszonylag szabad maradt.

A halász egyedül sétált a helyi kórházba, de az ottani orvosoknak nem tudta pontosan megmondani, mitől döglik a hal, azaz mi történt vele pontosan, mert alig kapott levegőt. csak folyamatosan a torkára mutogatott, de csak a röntgen mutatta ki az odaragadt halat, amit aztán sürgősségi eljárás során távolítottak el. A beteg két napig feküdt aztán kórházban, míg felépült. A halról sajnos nincs további információnk, de valószínű elúszott a szerencséje.

A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk, mindenképpen ebéd után pár órával:

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top