nlc.hu
Egészség

Képek: A kínai énekesnő félresikerült orrműtétje

A kínai énekesnőnek, Gao Liu-nak nagyon félresikerült az orrműtétje – képek

A kínai celeb, Gao Liu hónapokra eltűnt a nyilvánosság elől, de most azt is elárulta, miért nem lehetett róla hallani. A közösségi oldalán bevallotta, hogy plasztikai beavatkozása volt, ám az rosszul sikerült.
Gao Liu, elrontott orrműtét

A fiatal énekes és színésznő, aki több filmben és tévéműsorban szerepelt már és Kínában feltörekvő sztárnak számít, az utóbbi hónapokban lekerült a radarról, és sokan találgatni kezdtek, mi lehet az eltűnésének az oka.

A hónap elején a színésznő aztán beszámolt a közösségi csatornákon elfuserált plasztikai műtétjéről. Gao Liu fényképeket is megosztott „plasztikai rémálomról”. Bejelentése heves vitát váltott ki Kínában, ahol a plasztikai műtétek az utóbbi években nagyon népszerűvé váltak.

A fiatal lány az orrán szeretett volna némileg igazíttatni, ám a négyórás műtét után nekrózis lépett fel, vagyis elhaltak a szövetek. 

Ezután két hónapos kórházi kezelésre szorult, és mintegy 400 000 jüant (18 371 000 forint) fizetett ki. De ennél is rosszabb hír a számára az, hogy addig szó sem lehet rekonstrukciós műtétről, amíg a szövet teljesen meg nem gyógyul az orra hegyén. Ez akár egy évig is eltarthat.

A The Paper kínai hírportál megtudta, hogy a színésznőt operáló klinika 2020 márciusa és októbere között öt büntetést kapott, bár az okok nem tisztázottak.

A lány esete nem egyedi, a hivatalos adatok azt mutatják, hogy 2019-ben „a minősítés nélküli plasztikai sebészeti klinikák száma meghaladta a 60 000-et, ez hatszorosa a rendes, megfelelő engedélyekkel, dokumentumokkal rendelkező klinikák számának. A szakemberek azt gondolják, hogy reális szám ennél még magasabb lehet.

Fotó: Instagram

Félresikerült plasztikai műtétek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top