nlc.hu
Egészség

Elhunyt Töreki Tamás, a vidramentők önkéntese

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Töreki Tamás, a vidramentők önkéntese

Elhunyt április 9-én a Petesmalmi Vidrapark önkéntes segítője, a civilben mentőtisztként dolgozó Töreki Tamás.
Töreki Tamás, vidramentő, önkéntes, halál

Halála tragikus hirtelenséggel következett be, az ötvenéves férfi éppen szalmát cserélt a vidráknál, amikor megcsípte az ujját egy darázs. Töreki Tamás nem volt allergiás a darázscsípésre, így a menhely dolgozói biztosra veszik, hogy nem ez okozta a halálát. Miután bement a házba, ült a konyhában és szúrni kezdett a szíve. Tamás szívbeteg volt. Mentőt akartak hívni hozzá, de jelezte, hogy nincs rá szükség. Később azonban rosszabbul lett, és szólt élettársának, a menhely vezetőjének, hogy most már hívjon mentőt. Tamás elvesztette az eszméletét, és hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült visszahozni a kiérkező mentősöknek sem.. Halálának okát a boncolással állapítják majd meg a szakemberek. 

Egy kiváló embert veszítettünk el, aki rengeteg energiát fordított az állatok védelmére, miközben emberéleteket mentett. Ebben a  videóban bemutatja kis kedvencét, a hatéves Bendegúzt, akit kölyök kora óta nevel. Annak idején valószínűleg egy macska lophatta el az anyja mellől, de szerencsére sikerült a kis vidrát megmenteni, s azóta is a nagyatádi park lakója. 21 éve teljesített szolgálatot a Nagyatádi Mentőállomáson, és mellette szabadidejében vidramentéssel foglalkozott.

🕯️🖤😢

Közzétette: Hoffmann Bea – 2021. április 13., kedd

Fotó: Facebook

(Magyar Hang)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top