nlc.hu
Egészség

Így fogyott le Rebel Wilson

Rebel Wilson több mint 100 éves módszerrel dobott le 30 kilót

Rebel Wilson több mint 100 kilót nyomott, de tavaly megfogadta, hogy az év végére 75 kilót mutat majd csak alatta a mérleg. Közel 30 kilós fogyása után igazi darázsderekat villantott, sőt, egy interjújában azt is elárulta, milyen diétát követett.

Hollywood egyik legnépszerűbb, gömbölyded idomairól elhíresült komikája 30 kilós fogyása után teljesen átalakult. A Koszorúslányok, a Tökéletes hang-filmek, a Hogyan legyünk szinglik? és a Csaló csajok 41 éves sztárja megelégelte a plusz kilókat – állítása szerint a filmszerepei miatt az elmúlt években folyamatosan megtiltották neki a fogyást – és úgy döntött, hogy 2020 az egészség éve lesz. Ki is tartott elhatározása mellett és a Mayr-kúra segítségével elérte az álomsúlyát 2020 novemberére.

Rebel Wilson bomba formában van

A színésznő megelégelte a túlsúlyt. (Fotó: Getty Images/Rune Hellestad – Corbis)

Mi az a Mayr-diéta? Több mint 100 évvel ezelőtt egy osztrák orvos, dr. Franz Xaver Mayr dolgozott ki. A Mayr-módszer lényege, hogy mellőzni kell az olyan élelmiszereket, amik „mérgezik” az emésztőrendszert, így például a glutént és a tejtermékeket. De az is hozzátartozik a diétához, hogy minden falatot alaposan, legalább 40-50-szer meg kell rágni, mielőtt lenyeljük.

A sok sportolás mellett az étkezésére szigorúan odafigyelt, erről a People magazinnak mesélt 2020 novemberében.

„Mielőtt életmódot váltottam volna, napi 3000 kalóriát vittem be a szervezetembe, legfőképp szénhidrátot, szóval még így is éhes maradtam. A magas proteindiétára váltottam, ami elég nagy kihívás volt eleinte, mert régen nem ettem sok húst. Mostanában rengeteg halat, lazacot és csirkemellet fogyasztok” – mondta a színésznő.

Az átalakulás nagyon látványos, Rebel Wilsonnak igazi darázsdereka lett:

Rebel Wilson bomba formában van

Rebel Wilson a nagy fogyása után dögösebb, mint valaha. (Fotó: Christopher Willard/Getty Images)

Wilson korábban egy ausztrál rádióműsornak nyilatkozott, amiben elmondta, hogy bár minden méretben jól érezte magát, elég furcsa volt neki megtapasztalni, hogy a fogyása után hogyan bántak vele az emberek. „Most, hogy vékonyabb vagyok, az emberek kedvesebbek, segítőkészebbek, felajánlják, hogy viszik a bevásárlásomat, vagy kinyitják előttem az ajtót” – mondta a színésznő.

Arról is beszélt, nem érti, hogy az embereket miért izgatja ennyire egy fogyás vagy valakinek a testsúlya, miközben annyi minden történik a világban.

A bomba formában lévő színésznő folyamatosan update-eli a rajongóit Instagram-oldalán átalakulásával kapcsolatban.

Legutóbb egy tengerparti, fürdőruhában pózolós fotót osztott meg:

Rebel Wilson a filmvásznon komikaként brillíroz, de van egy kimondottan komoly oldala is. A színésznő ugyanis jogi diplomával rendelkezik, melyet ráadásul nem is akárhol, hanem az Ausztrália Harvardjaként emlegetett Új-Dél-Walesi Egyetemen szerzett.

Fogyás ide vagy oda, szerencsére a munkák sem kerülik el, nemrég az Egyesült Királyságban forgatta legújabb filmjét Charlotte Gainsbourg francia színésznővel.

Olvass sztárokkal készült interjúkat az nlc-n: 

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Greg Zabilski)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top