Egészség

Sokféle emésztőrendszeri panasz? (x)

Gastropan® – két jól ismert növényi hatóanyag egy kapszulában!

 

A funkcionális emésztési panaszokról akkor beszélhetünk, ha a tünetek hátterében szervi elváltozás nem áll fenn. A lakosság 10-30%-át érintik és sokszor a kellemetlen tünetek akár egy életen át is fennállhatnak. A tünetek alapján funkcionális diszpepsziát (FD) és irritábilis bél szindrómát (IBS) lehet elkülöníteni, a tüneteknél azonban átfedés van, így több betegnél a két kórkép együtt jelentkezik. A funkcionális diszpepszia jellemző tünetei a gyomorégés, felhasi diszkomfort érzése, hányinger, puffadás, étvágytalanság, míg az IBS jellemzője a hasi fájdalommal és puffadással járó motilitászavar. Annak ellenére, hogy oki terápia nem lehetséges, a tünetek enyhítésére van megoldás!

A Gastropan® jól ismert, természetes növényi hatóanyagok – a borsosmentaolaj és a köményolaj – nagy dózisú, egyedülálló és szabadalmaztatott kombinációja egyetlen kapszulában. A borsosmenta jótékony hatása közismert, csökkenti a hasi fájdalmat és a görcsöket, a kömény pedig enyhíti a puffadást és a bélgázosságot. A kombinációnak köszönhetően a Gastropan® egyszerre több emésztőrendszeri panaszt is enyhít, például a puffadást, a teltségérzést, a fájdalmat, enyhe hasi görcsöket és a rendkívül kellemetlen bélgázosságot.

Sokféle emésztőrendszeri panasz? (x)
A borsosmenta- és köményolaj fix kombinációjának további előnye, hogy a kezelés nagyon jól tolerálható, így nemcsak felnőttek, hanem 12 évesnél idősebb gyerekek kezelésére is alkalmazható- akár hosszú távon is. 8-12 éves gyermekek esetében orvosi javallatra adható. A Gastropan® speciális gyógyszerformája, a gyomornedv-ellenálló lágy kapszula a hatóanyagokat a megfelelő helyre juttatja el, így azok a belekben fejtik ki hatásukat, éppen ott, ahol a panaszok kialakulnak, így nem okoz gyomorproblémákat! A Gastropan® patikákban recept nélkül kapható.

További információk

S-069-gastropan-pr cikk-2021-jul

Hagyományos növényi gyógyszer.
A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

Sokféle emésztőrendszeri panasz? (x)

 

 

Schwabe Hungary Kft.
schwabe.hu
1117 Budapest, Fehérvári út 50-52.
+36-1-431-89-34
info@schwabe.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top