Egészség

Élj teljes életet inkontinenciával! (x)

Az akaratlan vizeletvesztés csak Magyarországon közel 700 ezer embert érint*, így az inkontinencia szinte népbetegségnek számít. Bár a tünetek árulkodóak lehetnek, létezik megoldás, amellyel minden beteg magabiztosan élheti hétköznapjait.

Az inkontinencia leggyakoribb formája a fizikai megterhelések hatására létrejövő stresszinkontinencia, míg késztetéses inkontinenciáról akkor beszélünk, ha valamilyen hirtelen inger váltja ki a vizeletvesztést. Nőknél szülés után is jelentkezhet inkontinencia, ilyenkor a záróizmok hibás működése és a hólyag normáltól eltérő rutinja együtt okozza a tüneteket. Az inkontinenciát ezenfelül előidézheti még idegrendszeri károsodás is, amikor a beteg nem képes befolyásolni hólyagja működését.

Élj teljes életet inkontinenciával! (x)

Bár a kiváltó ok és a súlyosság (enyhe, középsúlyos, súlyos) különbözik, egy dolog mégis közös a vizelettartási problémákban: létezik rájuk egyszerű, hatékony és észrevétlen megoldás!

A TENA Lady termékcsalád inkontinencia betéteit kifejezetten a nők számára, a vizelet felszívására fejlesztették ki, így minden helyzetben biztonságos megoldást kínálnak a problémára. A puha TENA Lady betétek diszkrét hármas védelmet nyújtanak mindennapi szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen azáltal, hogy gyorsan magukba szívják és elvezetik a bőrről a kiszivárgott vizeletet, és magukba zárják a kellemetlen szagokat. A termékek minden összetevője bőrgyógyászatilag tesztelt, hogy azok biztonságosak és kényelmesek legyenek a bőr számára.

Ismerd meg a kifejezetten nők számára tervezett TENA Lady termékeket, és éld újra magabiztosan hétköznapjaidat.

*Egészségügyi szakmai irányelv a felnőttkorban előforduló, nem neurogén eredetű vizeletinkontinenciáról, Emberi Erőforrások Minisztériuma – Egészségügyért Felelős Államtitkárság kollegium.aeek.hu

A cikk megjelenését az Essity Hungary Kft. támogatta. A TENA Lady termékek gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top