Egészség

Mesterséges intelligencia a fogaknak is (x)

Itt az új Oral-B iO™

Az Oral-B Magyarországon is elérhetővé tette legújabb csúcstechnológiás fejlesztését, az Oral-B iO™ elektromos fogkefét. A készülék rendkívüli újítást nyújt a fogmosásban, forradalmi mágneses technológiája új iparági mérföldkőnek számít. A fejlesztés mögött álló kutatások eddig soha nem látott szintre emelik a felhasználói elvárásokat az élmény, a technológia, a design és a teljesítmény tekintetében. De létezik, hogy egy új elektromos fogkefe ennyire más legyen?

Szónikus vagy mágneses? Nem mindegy!

Az új Oral-B iOTM elektromos fogkefe kifejlesztésén 6 évig dolgoztak a P&G kutatói és fogászati szakemberek, a készüléket 250 szabadalom teszi egyedülállóvá, nem véletlenül. Különleges súrlódás nélküli mágneses meghajtója az energiát közvetlenül a meghajtóból az egyes sörték hegyére továbbítja, amely finom mikrorezgések által precíz, csendes és hatékony tisztítást tesz lehetővé. Az oszcillációs-rotációs mozgást mikrorezgésekkel kombinálva a fogkefe szinte magától siklik a fogak felületén, rendkívül sima érzést keltve fogmosás közben. A mágneses technológiának köszönhetően az Oral-B iOTM a klinikai vizsgálatok során akár 48%-kal több lepedéket távolított el az ínyszélen, mint egy szónikus fogkefe. Az eredmény a minden eddiginél aprólékosabb fogápolás, amely különösen érvényesül az egyébként nagyon nehezen elérhető fogközökben és az ínnyel érintkező fognyaknál.

Mesterséges intelligencia a fogaknak is Itt az új Oral-B iO™ (x)

Otthoni fogorvos, aki minden fogmosást ellenőriz?

Senki se szeret igazán fogorvoshoz járni, de ha kellően körültekintőn ápoljuk fogainkat, elég, ha a szokásos éves rutinvizsgálatra megyünk el, két vizsgálat között a mindennapokban az Oral-B iOTM hasznos társunk lesz. A mágneses technológia mellett az új iOTM 9 készülék ugyanis mesterséges intelligenciájának köszönhetően szinte saját fogorvosként működik. Minden egyes fogmosást rögzít, 7 különféle fogmosási módot kínál,  interaktív kijelzője könnyedén navigál a személyre szabható funkciók között, intelligens nyomásérzékelője pedig figyelmeztet, ha túl erős vagy túl gyenge nyomást gyakorolunk a fogakra. Az új Oral-B applikáció pedig 3D fogfelszínt követő funkcióval és helyzetérzékelő szenzorokkal rendelkezik, amely felismeri a szájüreg minden területét, és jelentős segítséget nyújt a lehető legalaposabb fogmosáshoz. Szóval tessék csak bátran mosolyogni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top