nlc.hu
Egészség

Vastag Tomi a fogyása után

Vastag Tomi a fogyása után: „Szeretnék még jobban kinézni, ami hiúságnak tűnhet”

Vastag Tomi élete nagyot fordult, mióta lefogyott.

Újra jól érzi magát a bőrében Vastag Tomi, aki tavasszal 17 kilótól szabadult meg és nemrég sportolni is elkezdett. Tomi a fogyása óta rengeteg pozitív visszajelzést kap, mindenki úgy látja, olyan, mintha tíz évet fiatalodott volna.

„Nagyon jól érzem magam a bőrömben, rengeteg energiám van, ezt annak köszönhetem, hogy lefogytam. Két hónap alatt értem el ezt az eredményt, amiben nagyon sokat segített, hogy rátaláltam egy nemzetközi kutatásokon alapuló módszerre, ami gyakorlatilag elvette az éhségérzetem, mivel a receptúra blokkolta az éhségközpontomat. Ráadásul a kúra hatására, a benne lévő szívórost segítségével normalizálódott az emésztésem is. Hihetetlen, hogy így mennyivel többet tudok edzeni, mint régen, főleg a saját testsúlyos edzésből. Fleischmann Éva személyi edző segít benne, aki hihetetlenül türelmes, de ha az egészségről van szó, akkor könyörtelenül számonkéri az elvárt gyakorlatokat, ez pedig nagyon motiválóan hat rám” – kezdte az Álarcos énekes győztese, akit a rengeteg pozitív visszajelzés csak megerősített abban, hogy jó úton jár.

vastag tomi

Vastag Tomi keményen edz

A zenész rengeteg rajongói levelet kap nap, mint nap, sokan azonban a kezdetek óta támogatják őt. „Szeretnék még jobban kinézni, ami hiúságnak tűnhet, de az az igazság, hogy jól esik hallani a környezetem visszajelzéseit. Mindenki nagyon pozitívan látja azt a változást, amin az utóbbi időben keresztülmentem, azt mondják, hogy tíz évet fiatalodtam. Csaba, a bátyám mindig is példakép volt nekem az élet sok területén, köztük az edzésben is, ugyan résen kell lennem, ha az ő mintáját akarom követni, de úgy érzem, most már nem behozhatatlan a hátrányom” – magyarázta nevetve a visszafiatalodott énekes.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top