nlc.hu
Egészség

Fásy Ádám: 13 testvérét veszítette el

Fásy Ádám családi tragédiákról vallott: 13 testvérét veszítette el

Fásy Ádám számos családi tragédiát élt túl. A testvérei mind meghaltak, és még a fiát is el kellett temetnie.

A mulatós sztár Hajdú Péter, Összezárva című műsorában vallott a családi tragédiák sorozatáról. Fásy Ádám szerint az édesanyja a bánatba halt bele, mert elvesztette kilenc gyermekét, de ő maga is elérzékenyül a mai napig, ha családtagjairól kell beszélnie.

fásy ádám

Fásy Ádám fájdalmas emlékeket elevenített fel (Fotó: Smag)

Ő volt a tizennegyedik gyerek , mondta el a 69 éves Fásy, akinek legidősebb bátyja 1928-ban született.

Sajnos, már az összes testvérem meghalt, egyedül vagyok ezen az ágon

– mesélte Hajdú Péternek, és arról is beszámolt, hogy nagyapja ugyan sikeres vállalkozó volt, tollüzemet vezetett. de egy idő után mégis elszegényedett a család, és egymást érték őket a tragédiák. A legkisebb gyermek három hónapos volt, amikor meghalt, de 9, 10 és 11 éves testvérét is el kellett temetnie a családnak. „Jóska és Bandi bátyám 40 éves korukban haltak meg, mindketten rákban. Nagyon szörnyű volt, borzalmas szenvedéseken mentek keresztül. Egy másik bátyám öngyilkos lett, szerelmi bánatában vonat alá ugrott, 24 éves volt. Az nagy tragédiája volt a családnak” – elevenítette fel a fájó emlékeket. Azt is felidézte, hogy nagyon ragaszkodott az édesanyjához, akivel sok időt töltött a konyhában, mindig ott állt a szoknyája mellett, amikor a friss kenyeret sütötte. 

A műsorban az elhunyt fiáról is beszélt, aki a 18. születésnapja előtt gyakran rosszul lett, egy ilyen rosszullét után beutalták a kórházba, ahol közölték a családdal, hogy Viktor Ádámnak előrehaladott csecsemőmirigy-daganata van. A sok tragédiát átélt zenésznek májusban egy szívrohama is volt, Fásy Ádám szívét a múlt hét végén azonnal műteni kellett, alig egy-két órán múlott az élete. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top