nlc.hu
Egészség

Nyugdíjas tanár gázolta halálra a fiatal anyát Nádudvaron

Megszólalt a nyugdíjas tanár, aki a zebrán gázolta halálra a fiatal anyát Nádudvaron

Felidézte a baleset pillanatait a 81 éves nyugalmazott tanár, aki elgázolta el a 24 éves nőt és a gyerekét a zebrán.
Szirénázó rendőrautó az éjszakában

Szörnyű közúti baleset történt szombat este Nádudvaron: mint arról beszámoltunk, halálra gázoltak egy 24 éves nőt, amikor a 3 éves kislányával éppen átmentek a zebrán. Az anyát már nem tudták megmenteni, kisgyereke pedig kórházba került.

A Blikk azt írja, az autót egy 81 éves, Albert nevű helyi férfi vezette, akivel sikerült is beszélniük.

Ötven kilométeres sebességnél biztosan nem mehettem többel, ilyen rövid távon fel sem lehet igazán gyorsulni. A zebra pont az iskola előtt van, ahol negyven évig dolgoztam testnevelő tanárként és kézilabdaedzőként. Nagyon jól ismerem azt a környéket. A szemközti sáv előtt mindig parkolnak autók, mögülük pedig gyakran a legváratlanabb pillanatban lépnek ki a gyalogosok. Erre figyeltem, eközben pedig a másik, a közelebbi oldalról léphettek ki elém

– idézte fel a történteket az idős férfi, aki 17 éves kora óta vezet, és korábban képviselő is volt a településen.

Elmondása szerint a gázolás után azonnal megállt, kiszállt a kocsiból, és ekkor látta meg a vérző nőt, akit stabil oldalfekvésbe helyezett. Amikor kiértek a mentők, a nő még lélegzett, de már nem lehetett segíteni rajta.

Az áldozat élettársa teljesen összeomlott, gyerekeikkel közvetlen közelről élték át a szörnyűséget. A kórházba szállított gyerek a körülményekhez képest már jól van.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top