nlc.hu
Egészség

Mauri az uborkaimádó macska - képek

Ő itt Mauri, a cica, és imádja az uborkát – képek

Egyes macskák félnek az uborkától, de Mauri odavan a zöldségért.

Talán te is emlékszel, hogy 2015 környékén terjedt egy videós trend a neten, amikor egyes emberek sunyiban a cicák mögé/mellé egy uborkát tettek, megnézve, hogy az állatok mit reagálnak rá. Néhány macskát egyáltalán nem érdekelt a zöldség, más cicák viszont frászt kaptak a hirtelen ott termet furcsa dologtól. Mint ahogy azt láthatjuk ebben a YoutTube összeállításban:

 

Aztán vannak azok a macskák, amelyek különleges kapcsolatot ápolnak a közkedvelt zöldséggel, és kifejezetten szeretik, ha enni kapnak belőle. Ilyen Mauri is, macska létére rajong az uborkáért.

cica, uborka

Fotó: Instagram

„Mauri kiscica kora óta mindig nagyon kíváncsi volt minden ételre, amit készítek, és általában megkóstolt valamilyen sajtot vagy húst. A szokásos szendvicsem tetején épp uborkaszeletek voltak, így végül arra is kíváncsi lett, és mivel tudom, hogy az uborka biztonságosan adható a macskák számára, ezért időnként neki is adtam egy keveset. Szerintem tetszik neki, hogy ropogós, mert néha Mauri a jégsalátát is szereti ropogtatni, de nyilván nem annyira, mint amennyire az uborkát” – mesélte a macska gazdája a Bored Pandának.

Maurinak persze saját instája is van, ami meglehetősen sikeres, 112 ezer ember követi. Ezen a fotón például a gazdijával látható:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top