Egészség

Nikolett 30 kg-t fogyott minimális változtatással (x)

Hazánkban központi téma a súlykérdés, a diéta hátterében azonban az egészségügyi és lelki problémák mellett sokszor társadalmi elvárások állnak.

De vajon tényleg a centiktől és a kilóktól függ, hogy mennyire találjuk meg az egyensúlyt az életünkben és érjük el az ideális formát? Nikolett már tudja a választ: 30 kilót adott le, miközben visszanyerte az életkedvét és boldogabbak a mindennapjai.

Nikolett 30 kg-t fogyott minimális változtatással (x)
Horváth Nikolett egy volt azon anyukák közül, aki a várandósság alatt több kilót szedett fel, mint szeretett volna. Ám annál, hogy a 30 kilogramm felesleggel egy idegen nőt látott a tükörben, jobban zavarta az, hogy nem tudta a napi dolgokat elvégezni és nem tudott a gyermekeivel részt venni minden egyes játékban.

„Eljutottam arra a pontra, hogy nem volt önfeledt a mosolyom, ki tudtam mondani, hogy nem vagyok boldog ebben a testben. Rájöttem, hogy valamit tennem kell, hogy egészségesebb és boldogabb legyek és a közérzetem is jobb legyen. Gondoltam, hogy egy próbát megér, így adtam egy esélyt az IdealBody®, akkor még Turbó Diéta® turmixnak. Nem akartam drasztikus megoldást, könnyen betartható, de finom megoldást szerettem volna. Hat hónap alatt 30 kilótól szabadultam meg. Annak, akit most a tükörben látok, nagyon örülök. Rájöttem azonban, hogy a súlynál és a centiknél lényegesebb, hogy jól érzem magam a bőrömben, boldogabbak a mindennapjaim és sokkal szabadabb lettem” – mondta Niki.

Hogyan segít az IdealBody®?

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott Ideális Napon a márka a szakértőkkel együtt arra kereste a választ, hogy hogy hogyan érhetjük el a számunkra ideális formát.

Első lépés az étkezés megreformálása, ám a dietetikus szerint ennek nem a korlátozásokról kell szólnia, hanem a saját igényeink felfedezéséről, kísérletezésről, aminek az élvezeti faktor is fontos szereplője.

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nagyon fontos a rendszeres testmozgás, amely az ideális testsúly vagy az egészségügyi értékeink javítása mellett segíthet a lelki egyensúly elérésében és önmagunk elfogadásában is.

Nikolett 30 kg-t fogyott minimális változtatással (x)
Fel kell ismernünk azt is, hogy nem ciki pszichológushoz járni, színesebben, bátrabban öltözködni, ahogyan az sem elképzelhetetlen, hogy teljes értékű, tápanyagokkal dúsított fehérjeturmixokkal egészítsük ki a táplálkozásunkat.

„Többen is odajönnek hozzám, hogy mi a titkom és hogy mi segített ekkora súlyfeleslegtől megszabadulni. Ilyenkor azt mondom nekik, hogy a turmix az, amit próbáljanak ki, mert tényleg segít. Rögös út vezetett idáig, de megérte, mert az, amit most érzek, amit látok és ahogy a gyerekeimmel együtt tudok lenni, az leírhatatlan” – tette hozzá Nikolett. 

Nikolett 30 kg-t fogyott minimális változtatással (x)
IdealBody® néven folytatja a Turbó Diéta

„Elérkezettnek láttuk az időt, hogy a megújult arculat után a filozófiánkat jobban tükröző névre váltsunk. Ezért a Turbó Diéta mostantól IdealBody® márkanéven folytatja tovább. Az új név egyértelműen kifejezi a diétázásról vallott elveinket, miszerint hisszük, hogy csak a saját ideálunk számít” – mondta Handl Tamara, a Turbó Diéta turmixokat forgalmazó Idealbody Kft. sales és marketing vezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top