nlc.hu
Egészség

Exatlon: Ujvári Iza miniinterjú

Exatlon All Star: Ujvári Iza a nagymamája üzenete után szedte össze magát

Ujvári Iza kirobbanó formában van.

Az Exatlon All Star szerdai végjátékát a Bajnokok nyerték, így a Kihívók legrosszabb statisztikával rendelkező játékosa, Salander Dorina lett a hét első biztos párbajozója. A pirosak elképesztő formában vannak, sokat javult a versenyzők teljesítménye, többek között Ujvári Iza is új erőre kapott. A tegnapi játéknapon háromból három futamot nyert, szuper formában van. Többek között erről is kérdeztük. 

ujvári iza exatlon

Ujvári Iza (Fotó: TV2)

Az utóbbi időben nem volt túl jó szériád, ám tegnap minden futamodat megnyerted. Minek köszönhető a hatalmas javulás?

Valószínűleg a hétfői, otthoni videóüzenet pörgetett fel és hozta vissza a régi formámat. Nagyon nagy lendületet adott, nem tudom, hogy eddig mi volt velem, de örülök, hogy kezdek ebből a gödörből kimászni. A nagymamám vicces, frappáns beszólása is arra ösztönöz, hogy motiváltabb legyek, mert tudom, hogy a szeretteim is többet látnak bennem, és én is tudom, hogy többre vagyok képes. Ez a verseny nagyon hosszú, és nem szabad leülnöm.

Ez a lányok hete, téged ez jobban motivál?

Számomra ez soha nem volt nagyobb motiváció, mert az elsődleges célom, hogy a csapatot egyben tartsuk, és senkitől ne kelljen búcsúznunk.

Hogy látod a mezőnyt, mennyire tartod magad erős játékosnak, hova pozicionálod magad?

Nagyon erős a mezőny. Mindenki felvette a fonalat a kezdeti nehézségek ellenére is. Érdekes a verseny, hiszen van, aki stabil, van, akinek olykor jobb szériái vannak, máskor kevésbé, de ezt akár az is befolyásolhatja, ki, hogyan kelt fel aznap. Bármi megtörténhet, így nehéz bárhová is pozicionálni magamat. Büszke és hálás vagyok, hogy itt lehetek, és igyekszem a maximumot hozni.

Csütörtök este azonban jön a Végjáték második fordulója, ahol kiderül, hogy a Bajnokok tudják-e a tartani a nyerő szériát, vagy esetleg közülük kerül ki Dorina pénteki ellenfele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top