nlc.hu
Egészség

Erzsébet királynő egészségügyi állapota

Romlik II. Erzsébet királynő állapota

Újabb állítások szerint II. Erzsébet királynő egyre rosszabb egészségügyi állapotban van.

2022 szép év lehetne a királyi család számára, ugyanis Erzsébet királynő idén ünnepli platina jubileumát, tehát az uralkodásának a 70. évfordulóját. Nem olyan régen még arról mentek a híradások, hogy az angol uralkodónőnek pozitív lett a koronavírus-tesztje. Majd kénytelen volt átköltözni Windsorba, ugyanis az állapota miatt már nem bírta az ide-oda utazásokat a Buckingham-palotába.

II. Erzsébet

Romlik II. Erzsébet egészségügyi állapota (Fotó: Getty Images)

Egy dolgozó most arról mesélt, hogy a 95 éves Erzsébet királynő egyre nehezebben mozog. Ezt mutatja az is, hogy a királynő eddig ragaszkodott hozzá, hogy a kutyáit ő maga vigye el sétálni, mivel imádott időt tölteni a szabadban az ebekkel és ezt a feladatot egy alkalmazottjára sem akartam rábízni. Azonban miután októberben kijött a kórházból, már nem sokat mozdult ki a kutyáival sem.

„A királynő nincs túl jól. Általában imádott corgijaihoz fordult a krízishelyzetekben, stresszes időszakokban, és Fülöp herceg betegségét, majd halálát követően mindennap kivitte őket sétálni” – nyilatkozta egy dolgozó a The Sunnak.

Az utóbbi időben viszont egyszer sem. Állapota rosszabbodására lehet bizonyíték az is, hogy hétfőn nem jelent meg a Nemzetközösség napján sem, ugyanis az út Londonba, majd maga a rendezvény is túl megterhelő lett volna számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top