nlc.hu
Egészség

Karácsony Gergely posztja felesége lábtöréséről

Karácsony Gergely felesége eltörte a lábát, rögtön be is próbálkozott nála a propagandamédia

Valaki álhíreket szivárogtatott a kórházból, Karácsony szerint mindig ez van, bárhová megy.

Karácsony Gergely felesége eltörte a lábát. Nem most történt, és nincs nagy baj, a kórházba – a János Kórház traumatológiájára – gipszet cseréltetni mentek be. Ez a főpolgármester Facebook-bejegyzéséből derül ki, amely nem is a lábtörésről vagy a kórházról szól, hanem arról, hogy a kormányzati propagandamédia azonnal megtalálta emiatt is. Ők úgy tudták, maga Karácsony balesetezett, méghozzá a biciklijével. A kérdésekből az derül ki, hogy a kórházban látta valaki, aki leadta a drótot a médiának.

Karácsony Gergely

Fotó: MTI/Mohai Balázs

A politikus szerint ha kórházban van, „akkor természetesen csak én lehetek bajban, hiszen köztudottan alkalmatlan és teszetosza vagyok”, és ha balesetet szenvedett, akkor az csak kerékpárral történhetett, hiszen autósüldöző kerékpáros is, nem csak alkalmatlan. A propagandistákat azért megnyugtatta, hogy jól vannak, a felesége – akivel nemrég közös, régi fotót is posztolt – lába szépen gyógyul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top