nlc.hu
Egészség

Refluxa miatt kezdett edzeni Laky Zsuzsi

5 kilót már ledobott Laky Zsuzsi, de többet nem szeretne

Egészségügyi problémák miatt vágott bele az edzésbe az egykori szépségkirálynő.

Három hónappal ezelőtt kezdte el az edzést Laky Zsuzsi. Kiderült, hogy refluxa van, de nem akart gyógyszert szedni, ezért kezdett el odafigyelni arra, mit és hogyan eszik, mellette pedig újra mozogni kezdett. 73 kilóról indult, 5 kilót adott le, többet azonban nem szeretne fogyni, mert a nőies, kerekebb formákat szereti.

Laky Zsuzsi

Laky Zsuzsi jelenleg diétázik is a refluxa miatt – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Nagyon fájt a gyomrom. Elkezdtem jobban figyelni az étkezésemre, és próbáltam, hogy ne kelljen gyógyszert szednem. Régebben fitneszversenyző voltam, tehát az alapom úgymond még megvolt, és akkor jött egy edzéslehetőség, és ahhoz csatlakoztam, és aránylag hamar formába lendültem. Egyébként 5 kilóról beszélünk, én most 68,3 kiló vagyok és 73-ról indultam. De a cél nem a fogyás, hanem az átalakulás” – mesélte a Reggeliben a 38 éves, kétgyermekes exszépségkirálynő.

Elmondása szerint neki Jennifer Lopez az etalon. “Ő is azért kerekebb, nekem ő annyira tetszik” – indokolta, miért nem akar többet fogyni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top