Részegen vett egy házat egy walesi nő, és nem bánta meg

nlc | 2022. Szeptember 26.
Nem emlékszik rá, hogy licitált volna az ingatlanra, de jó befektetésnek bizonyult.

Sikerülhetnek néha görbére az esték, de kevés emberrel történik meg az, ami a Luana Riberiával megesett. A walesi nő annyira berúgott egy kiruccanás alkalmával, hogy semmi emléke nem volt később arról, másnap reggel licitált 20 ezer font (több mint 9 millió forint) értékben egy házra. És mint kiderült, nyert is – számolt be a Daily Star.

Fotó: Pixabay

A történet azzal kezdődött, hogy a fiatal nő a buli előtt az egyik barátját elkísérte megnézni a Leeds peremén található, árverezésre bocsátott házat. Az éppen otthont kereső barátja végül úgy döntött, hogy nem licitál az ingatlanra, mert nem tetszett neki a környék. Este a pubban Luana néhány sör után kezdte úgy érezni, hogy neki viszont kell a ház. Ahogy csúsztak le az italok, az ingatlan egyre jobb befektetésnek tűnt. Nem emlékszik arra, hogyan jutott haza másnap reggel, de akkori barátja elmondása szerint (akivel időközben szakítottak) otthon felhívta 8:30-kor az ingatlanost és jelezte, 20 ezer fontért elvinné a házat, majd kidőlt. Mikor jó pár órával később felébredt, kiderült, hogy az ő ajánlata volt a befutó.

A történet jól végződött, ugyanis egy év után Luana Riberia eladta a házat duplaannyiért, mint amennyiért vette. A pénzből vett egy másik házat, amit aztán rövid időn belül, nagyobb áron szintén eladott. Az így felhalmozott összegből a fiatal nő képes volt új életet kezdeni Portugáliában és, a hírek szerint időközben egy saját médiacéget is alapított.

Exit mobile version