nlc.hu
Egészség

Verekedés egy állatorvosi rendelőben

Hatalmas bunyó volt egy pesti állatorvosi rendelőben, még a Yorkshire terrier sem úszta meg sérülés nélkül

A történésekre - amely bilincseléssel zárult - minden főszereplő másképpen emlékszik.
yorki

Verekedés tört ki Budapesten, egy 8. kerületi állatorvosi rendelőben. Egymást ütötte a gazdi, a doktor és az asszisztensnő. A legrosszabbul az oltásra vitt 7 hónapos Yorkshire terrier, Turbó járt: kitört foggal távozott a rendelőből – számolt be a Blikk.

Béla, a gazdi elmondása szerint 50 percet késett, de amikor megtudta, hogy a doktor a késés miatt már nem oltja be a yorki kutyáját, annyira feldühödött, hogy a földre lökte a pénztárgépet. “A doktor úr bezárta a rendelő ajtaját, hogy ne tudjak kimenni. Egymásnak feszültünk. (…) Erre az asszisztensnő nekem jött és többször is erősen megütött. Közben szegény Turbó leesett és kitört a tejfoga” – panaszolta a bulvárlapnak a kutyagazdi, akit vérző fejjel, megbilincselve vittek el a rendőrök.

Az állatorvos szerint egy órát késett Béla, és még elnézést sem kért, amikor pedig nem kapta meg a panaszkönyvet (ami nincs a rendelőben), elszakadt nála a cérna: ütlegelni kezdte őt, erre a doktor a falhoz nyomta, de az asszisztensnőjének is közbe kellett avatkozni, hogy megfékezzék. Az állatorvos szerint a 2 kilós kutyát a gazdi dobta le a földre, nem pedig ők.

A rendőrség garázdasággal, könnyű testi sértéssel és zaklatással gyanúsítja P. Bélát.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top