nlc.hu
Egészség

Celeb vagyok, ments ki innen!: Zámbó Krisztián feladta a versenyt

Zámbó Krisztián máris feladta a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, ilyen még nem történt a reality történetében

Egy játékos sem töltött még ilyen rövid időt a dzsungelben.

Zámbó Krisztián csupán a pénteki adásban költözött be a táborba a celebtársai közé, a Celeb vagyok ments ki innen! vasárnapi adásában azonban már arról számoltak be Sebestyén Balázsék, hogy az énekes feladta a játékot.

Zámbó Krisztián,

Zámbó Krisztián úgy döntött, hogy feladja a küzdelmet – Fotó: Sajtóklub

Zámbó Krisztián mindenkit megtréfált csínyeivel Bokoremberként, a Bátorságpróbán nyújtott teljesítményével sikerült jóllakatnia az éhes táborlakó celebeket, akik nem csupán a pizzának, de neki is nagyon örültek. Azonban a vidám falatozásnak az énekes rosszulléte vetett véget: váratlanul összeesett. A pillanatokon belül érkező orvosi segítségnek köszönhetően Krisztián már saját lábán hagyta el a tábort, majd kórházba vitték, ahonnan a vizsgálat után kiengedték.

A srácoknak vittem be a pizzát, aztán egyszer csak összeestem, elájultam. (…) Arra lettem figyelmes, hogy ülök az ágyon, és onnantól kezdve már nem nagyon voltam önmagam. Annyira még emlékszem, hogy gyorsan intézkedtek, a stábtagok jöttek be értem. Aztán utána már a lábamon mentünk ki, és mentünk a kórházba” – mesélte.

Az énekes azonban úgy döntött, hogy a legnagyobb sajnálatára bár, de nem folytatja a játékot. Saját bevallása szerint még nincs csúcsformában, de már jobban érzi magát.

A szívemet-lelkemet beletettem az egészbe. (…) Elképesztően jól éreztem magam. Eljött egy olyan pillanat az életemben, hogy át kell értékeljek pár dolgot és azt, hogy a jövőben hogyan állok a dolgokhoz, de nem bántam semmilyen pillanatot” – vallotta be Zámbó Krisztián.

Sebestyén Balázs megjegyezte, hogy az énekes egyfajta rekorderként távozik a műsorból, hiszen soha senki ilyen rövid időt nem töltött a dzsungelben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top