nlc.hu
Egészség

Egy kutatás szerint minden nyolcadik férfi már vitt magával óvszert a termetésre

Minden nyolcadik férfi vitt már óvszert egy temetésre

Egy óvszermárka kutatása szerint minden nyolcadik férfi óvszert visz magával a temetésekre. Elsőre furcsának hangozhat, azonban az oka logikusnak hangzik.

Egy amerikai óvszermárka, a Trojan új kutatása szerint minden nyolcadik férfi elismeri, hogy a biztonság kedvéért már vitt magával óvszert egy temetésre – írja a Metro

Óvszer

Fotó: Anna Shvets/Pexels

A hír elsőre meglepő lehet, hiszen a bakancslistán szereplő extrém helyek közül ez elég bizarrnak hangzik, azonban a kutatások szerint a bánat hatására sokkal jobban beindulnak az emberek. A gondolatmenet azonban logikus, hiszen a szexet nemcsak űr kitöltésére lehet használni, hanem segít abban, hogy az ember elterelje a figyelmet a fájdalomról, továbbá endorfint, azaz boldogsághormont szabadít fel. 

A felmérés továbbá azt is vizsgálta, hogy kinek a felelőssége a fogamzásgátlás. A megkérdezettek 77 százaléka válaszolt úgy, hogy férfinak és nőnek egyformán felelősséget kell vállalniuk a védelem biztosítása érdekében, a férfiak 78 százaléka pedig úgy vélekedik, hogy szívesebben viselne óvszert, mintsem hogy partnere fogamzásgátlót szedjen.

 

Egy korábbi kutatásban résztvevő önkéntesek pedig 15 fajta óvszert használtak, hogy megbizonyosodjanak a hatékonyságukról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top