nlc.hu
Egészség

Leütötték egy buliban, majd agykárosodást szenvedett

Le akarták kapcsolni a gépekről, de az utolsó pillanatban felébredt a férfi, akit egy buliban ütöttek le

Egy buliban ütötték le a fiatal férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, majd hetekig eszméletlen állapotban feküdt. Már le akarták kapcsolni a gépekről, amikor felébredt.
Szórakozóhelyen táncoló fiatalok

A 28 éves James Howard-Jonest 2022 áprilisában Cheltenhamben, egy szórakozóhelyen ütötték le. Az ütés hatására a férfi hátraesett és beütötte a fejét. Az esés miatt a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, amibe majdnem belehalt – írja a 444 a DailyMail nyomán.

James hetekig feküdt a kórházban eszméletlenül, illetve számos műtéten is átesett. A családja már arra is gondolt, hogy felajánlják a szerveit transzplantációs célokra, azonban ekkor bekövetkezett a csoda.

James magához tért. Eleinte nem tudott beszélni vagy mozogni, így csak szemkontaktussal tudott kommunikálni a külvilággal. A baleset során tartós agykárosodást szenvedett, így élete végéig gondozásra szorul majd. A károsodás ellenére pontosan tisztában van vele, hogy mi is történt, ezért depressziós is lett. 

A támadó két év és négy hónap börtönbüntetést kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top