nlc.hu
Egészség

Ezért nem jó a vécén ülve mobilozni

Gyomorforgató oka van, miért nem kellene többször vécén ülve mobiloznod

A vécén ülve mobilozás nemcsak rettentően idegesítő a kint várakozók számára, hanem az egészségre ártalmas szokás is. Mutatjuk, miért kellene felhagyni vele!

Te melyik táborba tartozol? Azok közé, akik rendszeresen nyomkodják a telefonjukat a vécén ülve, jelentősen megnövelve ezzel a mellékhelyiségben töltött időt, vagy azok közé, akik hallani sem akarnak erről?

Vécén ülve mobilozó nő

Olvasunk, fejben főzünk vagy játszunk

Hol van már az az időszak, amikor képregények és színes magazinok hevertek a vécé mellett, hogy hasznos időtöltést szolgáltassanak, amíg az arra járó elvégzi a dolgát!

Ma már az emberek többsége el sem tudja képzelni, hogy a mobilja nélkül menjen a mosdóba, ahol aztán a világtól elvonulva lehet híreket olvasgatni, vicces videókat vagy főzőműsorokat nézni.

Van, aki a mellékhelyiség kényelmében kedvenc sorozatát nézi, de szép számmal akadnak olyanok is, akik játékkal ütik el a vécén töltött időt. A szakértők azonban óva intenek ettől a széles körben elterjedt modern szokástól, és azt sem tartják magukban, hogy miért!

Megnézem
Összes kép (6)

Nyitókép: Getty Images – grinvalds

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top