nlc.hu
Egészség

Öngyilkosságra késztette demens anyját egy amerikai nő.

Felfoghatatlan: pisztolyt adott demens anyjának, hogy azzal ölje meg magát

Agyonlőtte magát a demens anya, miután lánya töltött fegyvert adott a kezébe.

Egy oklahomai nőt azzal vádolnak, hogy annyira megbántotta demencia miatt saját gondnoksága alá helyezett 72 éves édesanyját, hogy az öngyilkos lett a fegyverrel, amit a kezébe adott – írja a Mirror. Az oklahomai rendőrök a 44 éves Jaye Dee Watts ellen gondviselő által elkövetett bántalmazás és gyilkosság miatt emeltek vádat. A rendőrség szerint, bár Lynda Watts szeptember 10-én

Felfoghatatlan: pisztolyt adott demens anyjának, hogy azzal ölje meg magát

öngyilkosságot követett el, ám azt a gondozója idézte elő.

“A nyomozás során a nyomozók megállapították, hogy az elhunyt lánya, a 44 éves Jaydee Watts szándékosan adott lőfegyvert a demens áldozat kezébe, ami arra késztette őt, hogy kioltsa a saját életét” – közölte a rendőrség.

Jaye Dee Wats sértegette édesanyját, amit a ház biztonsági kamerája is rögzített. Állítólag azt mondta neki, hogy “vegyél be gyógyszert, vagy fulladj meg, lényeg az, hogy halj meg végre. Egy 72 éves kisgyereket nevelek. bárhogyan beszélhetek veled.”

Dee Wats ezután kisétált a hálószobából, és egy pisztollyal a kezében tért vissza. Megmutatta anyjának, hogyan vegye ki a pisztolyt a tokjából. Lynda nem sokkal később két lövést adott le önmagára és meghalt. „Azt javasolta neki, hogy ölje meg magát” – mondta az ügyben nyomozó rendőr. „Sajnos így történt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top