nlc.hu
Egészség
Curtis édesanyja betegszállító kirúgás

Mezítláb hagyta magára Curtis édesanyját – kirúgták a betegszállítót

A betegszállító cég tulajdonosa bocsánatot kért a családtól.

A rapper Curtis közösségi oldalán számolt be arról, hogyan járt édesanyja rosszullétét követően az őt hazaszállító betegszállítókkal.

A beteg asszony három órát várt a mentőre,

mielőtt a Semmelweis Egyetem sürgősségijére szállították. Miután egy betegszállító hazaszállította, Curtis anyukáját mezítláb, egy köntösben, egy műanyag székre ültetve hagyták ott az ajtó előtt. Az OMSZ az ügyben vizsgálatot is indított, bár a betegszállítás külsős cég végezte.

Mezítláb hagyta magára Curtis édesanyját - kirúgták a betegszállítót
Curtis testvére, Széki Tibor elmondta, hogy a betegszállítást végző Filter Fitt Kft. tulajdonosa felhívta és bocsánatot kért a családtól. Emellett segítségét is felajánlotta. Mivel a cégvezető szerint saját beosztottja hibázott, azonnali hatállyal el is küldte a cégtől. A hibát elkövető személy nyolc éve dolgozott a cégnél – írta az atv.hu.

Curtis édesanyját vércukra miatt kellett

kórházba szállítani. Miután hazaszállították, több óra várakozás után találtak rá. „Anyukánkat egy emelettel lejjebb egy instabil műanyag székre támaszkodva, azt maga előtt tova, mint a járást segítő kocsija lenne, sírva, kétségbeesve találtuk meg” – írta Curtis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top