nlc.hu
Egészség

Súlyos balesete után 12 kilót fogyott Csórics Balázs

Súlyos balesete után 12 kilót fogyott Csórics Balázs

Csórics Balázs két évvel ezelőtt szenvedett balesetet, elszakadt a térdszalagja, megműtötték, azóta pedig óriási átalakuláson ment keresztül.

Csórics Balázs két évvel ezelőtti balesete következtében térdműtéten esett át, majd egyenesen egy katonai kiképzésbe csöppent – írja a Bors.

Csórics Balázs kigyúrta magát

(Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

“Két évvel ezelőtt egy rossz lépésnek köszönhetően elcsúsztam. Elég sokat tanultam abból a balesetből. Megtanultam, hogy a patella ínt, amivel a reflexet vizsgálják leszakadt tőből, a térdkalácsomról. Onnan indultam, és ez torkollott nagyjából két évvel később oda, hogy a Sereg sorozat kapcsán egy katonai kiképzésen vettem és veszek részt. Nem könnyű!” – mondta Csórics Balázs, aki az edzéseknek köszönhetően 12 kilót fogyott, és fantasztikus formában van. 

Csórics Balázs 2018-ban jegyezte el a kedvesét, és 2022-ben feleségül is vette.

„Csórics lett. Eltart majd egy ideig, míg megszokom, hogy a most már mi vezetéknevünkkel mutatom be, de élvezem” – írta korábban esküvői fotójukhoz a színész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top