nlc.hu
Egészség

Kapócs Zsóka leszokott a dohányzásról

Kapócs Zsóka végleg leszámolt a káros szenvedélyével

A híresség a közösségi oldalán jelentette be, hogy már nem dohányzik.

Az egykori színésznő, Kapocs Zsóka komoly függője volt a dohányzásnak. Mint kiderült, egészen fiatal volt, amikor barátnőjével megvették az első doboz cigijüket, ezt követően majdnek 30 évig őrizte ezt a rossz szokását. Ennek azonban vége! Most a negyedik hónapban úgy érzi, hogy a terve sikerült. 

„Képzeljétek el, hogy sikerült! Napközben már szinte nem jut eszembe a cigi, amikor iszom, akkor viszont eszembe jut, olyankor simán rá tudnék gyújtani! Arra még figyelnem kell. De a lényeg, hogy felkerestem a pulmonológiai intézetet, pontosabban ők kerestek fel engem, megnéztük, 30 év alatt mennyit károsodott a tüdőm. 110 százalékos volt a tüdőkapacitásom… Mondjuk voltam egy vietnámi orvosnál, aki azt mondta, körülbelül két év múlva meg fogok halni, mert csak pihegek, nem veszek rendesen levegőt. Most megnézték, és ez nem volt igaz!” – mondta az Instagramon Kapocs Zsóka. Az évek óta lakberendezőként is sikeres sztár korábban azt is megosztotta a követőivel, hogy amióta nem szív több cigarettát, rakódnak rá a kilók. A poszt alatti kommentszekcióban Molnár Anikó is megosztotta a tapasztalatait. 

Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka (Fotó: Schumy Csaba)

„Gratulálok! Én is huszonév után letettem, egyik napról a másikra, azóta egyszer sem kívántam meg és sokkal jobban érzem magam. Jobban érzem az illatokat, ízeket és eljutottam arra a pontra, hogy már hányingerem van, ha cigifüstöt érzek. Kitartást, jó lesz az! Ügyes vagy! A munkádhoz meg külön gratula, gyönyörű szép minden, amit csinálsz!” – tette hozzá Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top