Egészség

Így harmonizálhatod a máj- és epehólyag-működésed gyógyító gombák segítségével

A tavaszi megújuláshoz érdemes segítségül hívni a természetet is. Az Energy termékei tökéletesen kiegészítik egymást, erősíthetik a szervezetünket, harmonizálhatják az egyes szervrendszereket, vagy egy-egy szervünk zavartalan működéséhez is hozzájárulhatnak.

Így harmonizálhatod a máj és epehólyag működésed gyógyító gombák segítségével
A természet ihlette Energy termékek bolygónk öt energiafajtájának szimbolikus megnyilvánulásait veszik alapul. Úgy tartják, hogy ez az öt elem, vagyis a Fa, a Tűz, a Föld, a Fém és a Víz, olyan öt mozgatórugó, amely az anyagi világ minden jelenségében jelen van, befolyásolja az ember szervezetének működését, testi, lelki állapotát.

A tavasz a Fa elemhez tartozik. A Fa elem energetikailag a máj és az epehólyag uralkodó eleme. Ebben az időszakban ezért érdemes ezekre a szerveinkre koncentrálni, energetikailag harmonizálni őket. A már jól ismert a Pentagram® termékcsalád mellé, az Energy Mycosynergy termékcsaládot is érdemes kipróbálni. Az alap Pentagram koncentrátumok szélesebb körben hatnak és elsősorban a funkcionális zavarok kezelésére összpontosítanak, valamint egész szervrendszereket céloznak meg. A Mycosynergy termékcsalád készítményei ezzel szemben célzottan egy-egy létfontosságú szerv működését harmonizálják, illetve az adott szervek anyagában és szöveteiben jelentkező rendellenességekre fejtik ki áldásos hatásukat.

A Mycosynergy termékcsalád a mikoterápiára épül. A gondosan összeválogatott gyógyító gombák egyedülálló, áldásos tulajdonságait hasznosítják, amelyek a fitoterápiás összetevőkkel szinergikusan hathatnak az emberi szervezetben. A célzottan kiválasztott növényi kivonatok egyrészt fokozzák a gyógyító gombák kívánt hatásait, másrészt segítenek megerősíteni a szervezet azon területeit, amelyeket a gombák, ilyen magas koncentrációban, hajlamosak lehetnek legyengíteni.

A Mycohepar, a Mycosynergy termékcsalád része, amely a gyógygombákat hívja segítségül. Egyedülálló összetételének köszönhetően elsősorban a máj, az epehólyag és a szív meridiánjára van áldásos hatással, vagyis nagy segítségünk lehet a tavaszi megújulásunkban.

Így harmonizálhatod a máj és epehólyag működésed gyógyító gombák segítségével
Milyen gombák alkotják a Mycohepar terméket?

A közönséges süngomba alkalmazható emésztési panaszok kezelésére, a Helicobacter pylori által okozott fertőzéseket is beleértve. Csökkentheti a vércukorszintet, jótékonyan hathat idegi eredetű panaszok esetén, sőt Alzheimer-kórban is segítséget nyújthat. Támogathatja a máj, az epehólyag, a nyelőcső, a vastagbél és a méhnyak daganatos megbetegedéseinek gyógykezelését is.

A másik összetevő a késői laskagomba, amely különleges hatással lehet a májműködésre. Az egyike azon gombafajtáknak, amely képes lehet elpusztítani a parazitákat. Csökkentheti a koleszterinszintet és segíthet megelőzni az érelmeszesedés okozta betegségek kialakulását. Segítséget nyújthat fizikai és lelki kimerültség, valamint dermatitis esetén is.

A tavaszi méregtelenítés folyamatát fokozatosan kezdjük el. Legyünk egyre többet a friss levegőn, sportoljunk vagy csak sétáljunk és szívjuk magunkba az ébredő természet erejét. Készítsük fel a szervezetünket az új tápanyagokra, fogyasszunk több friss zöldséget, gyümölcsöt, és hívjuk segítségül az Energy különleges termékeit, hogy a méregtelenítő és harmonizáló folyamatokat erősítsük. Az Energy termékcsaládok segíthetnek, hogy a szervezetünket a lehető legjobb formába hozzuk és megerősítsük az új évre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top