nlc.hu
Egészség
Fogyás, izomépítés, regeneráció és hidratálás – célzottan segít a jó sportital

Fogyás, izomépítés, regeneráció és hidratálás – célzottan segít a jó sportital

A funkcionális italok komoly segítséget nyújtanak a sportolók számára, legyen szó izomépítésről, fogyásról, regenerációról vagy hidratálásról. A hazai fejlesztésű és gyártású Absolute Live sportitalok forrásvíz tisztaságú vízből és minőségi alapanyagokból készülnek, hogy bármely kihívás megoldásában segítséget nyújtsanak. A hazai és nemzetközi sikereket halmozó termék Nagy-Parádi Tímea nélkül nem jöhetett volna létre, aki a termékfejlesztésen keresztül a cégvezetésen át a dolgozók jóllétét is szem előtt tartja munkája során, miközben három gyermeket nevel.

A sport nagy részben a szorgalomról és a kitartásról szól, arról, hogy igenis elmegyek futni, akkor is, ha fáj, ha fúj, ha esik, ha süt. Ezek az apró célok éltetik az embereket, és boldog vagyok, hogy ezeknek a célkitűzéseknek az elérésében mi is tudunk segíteni” – mondja Nagy-Parádi Tímea, az R-Water Kft. társtulajdonosa. Tímea nem kis utat tett meg az évtizedek alatt: sportoló szülők gyermekeként az aktív sport mindig is az élete része volt, így vált fokozatosan táplálkozási tanácsadóvá, majd lett az egyik motorja a sportitalok fejlesztésének Magyarországon, manapság pedig már szervezetfejlesztéssel, egyéni és csoportos viselkedéselemzéssel, team és egyéni coachinggal is foglalkozik, s nemcsak business, hanem life, sport, kamasz- és ifjúsági területeken is végzett szakember. Bármilyen különbözőnek is tűnnek ezek a területek első ránézésre, nagyon is logikusan következik az egyik a másikból: valamennyi a fejlődésről, a célok kitűzéséről és azok sikeres eléréséről szól.

Fogyás, izomépítés, regeneráció és hidratálás – célzottan segít a jó sportital
Szülő, sportoló, táplálkozási szakember és cégvezető – minden nap tanít valamit

Tímea munkájának meghatározó része lett a szervezetfejlesztés, pontosan azért, hogy a termékek fejlesztése, a gyártás és az értékesítés folyamatait minél jobban át tudja látni. Törekedni az „elég jóra” – Tímea azt mondja, a tökéletességre való törekvés hatalmas teher, rengeteg energiát visz el. Ehelyett ő arra koncentrál, hogy az embernek mindig van hová fejlődni, ezért azt tanácsolja mindenkinek, hogy lépésről lépésre alakítsák a terveiket, mindig hallgassanak a kíváncsiságukra – és legyenek elkötelezettek, bármibe kezdenek is. Ebből nincs is hiány, hiszen az Absolute Live termékek fejlesztésénél a céljuk az volt, hogy az egészséget és a sportolást, fejlődést támogató sportitalok szülessenek.

Absolute live: sportital minden kihívásra

Az Absolute Live termékek a bizonyítékai annak, hogy nincs szükség mesterséges beavatkozásokra, a szervezetet támogató módszerekkel is lehet segíteni a kitűzött célok elérését. Mindezt a fogyasztók vágyainak megfelelően, legyen az izomépítés, fogyás, energizálás, ízületvédelem vagy éppen regeneráció, nem is beszélve azokról az anyagokról – mint például a kollagén-, amelyeket a szervezet egy bizonyos életkor fölött egyre kevésbé, majd már szinte egyáltalán nem termel. Ezért is annyira találó a „funkcionális ital” kifejezés, hiszen a különböző hatóanyagú sportitaloknak más és más a szerepe és a küldetése. Azt azonban mindig hangsúlyozzák, hogy ezek fogyasztása mellett is fontos a sokoldalú táplálkozás, hiszen semmilyen táplálékkiegészítő nem pótolja a helyes étkezést.

Családi vállalkozás: Nagy-Parádi Tímea és Nagy Ervin közösen építették fel az R-Water Kft.-t

Családi vállalkozás: Nagy-Parádi Tímea és Nagy Ervin közösen építették fel az R-Water Kft.-t


Innovatív Márka – a Magyar Brands szerint is

Mindig a sport érdekelt, a táplálkozás, az emberi test, aminek az izom meghatározó része, az anatómia – de szerintem itt meg is álltam volna” – meséli Tímea, ugyanis a szervezetfejlesztéssel kifejezetten az R-Water miatt kezdett el foglalkozni, hogy minél több területet tudjon átlátni. „Tudatosság – a 21. század erre épül, erre alapoz, ezért nekem is fontos, hogy minél többféle tudást elsajátítsak. Ha új területeket ismersz meg, lényegében egyfajta rizikót csökkentesz, lesz rálátásod nemcsak arra, hogy milyenek a termékeid, hanem arra is, hogy mindez hogyan működik szervezetként, mitől lesz jó az emberekkel való munka. Kíváncsi vagyok, hogy milyen praktikákkal lehet jobbá, vonzóbbá tenni a cégünket – a piac számára a terméket, a munkavállalók számára pedig a munkahelyüket, az akasztói gyárat.” Így aztán nem is meglepő, hogy az Absolute Live kiérdemelte a Magyar Brands Innovatív Márka 2022’ 2023’ és a Magyar Brands Kiváló Munkáltatói Márka 2022’ 2023’ díjat is.

Egy sportital legyen finom is!

Azt bátran kijelenthetjük, hogy az izotóniás ital, másnéven sportital speciális termék, ugyanis kifejezetten a sportoló embereknek készül, azok egyéni igényeinek megfelelően. Külföldön is rengetegen mozognak napi szinten, és szeretnék a sport hatékonyságát megnövelni olyan hatóanyagokkal, amik ráadásul az egészségükhöz is hozzájárulnak. Jelenleg 13 országban kaphatóak az Absolute Live italok, tapasztalataik szerint a külföldi forgalmazóik rendkívül elhivatottak, ugyanis elégedettek a termékekkel. Hisznek azok hatékonyságában, és ami szintén fontos: Tímeáék valamennyi forgalmazóval rendszeres, partneri kapcsolatban vannak.

Nem utolsósorban pedig sikerült olyan ízvilágot kialakítani, ami a más országokban, más kultúrákban élőknek is ízlik. Ha belegondolunk, ez nem is olyan egyszerű kérdés, hiszen minél délebbre megyünk, annál cukrosabban szeretnek étkezni az emberek, és ebbe beletartoznak az italok is. Az Absolute Live-nál törekszenek a kevésbé intenzív ízek kialakítására, és ez valahogy mind a két ízlésvilágnak megfelel. Tapasztalataik szerint az Absolute Live sportitaloknál az íz pont annyira fontos, mint a hozott eredmény, hiszen gondoljunk csak bele: ahhoz, hogy mozgás közben egy liternyit megigyunk valamiből, annak tényleg nagyon finomnak kell lennie.

Az R-Water termékei fogyókúrázóknak és cukorbetegeknek is ajánlottak

Ha valaki, az R-Water Kft. tulajdonosai tudják, mit ad az embernek a rendszeres sport. Testközelből ismerik az igényeket, saját magukon tesztelik az új termékeiket, és felkészültek abban is, hogy a különböző hatóanyagok milyen mennyiségben optimálisak a fogyasztók számára. Az italok édességéről – a természetesség jegyében – többek között a stevia gondoskodik, italaik kalória- és szénhidrátmentesek (kivételt képez az izotóniás sportital), így a fogyókúrázók mellett a cukorbetegek is bátran választhatják.

Keresse az Absolute Live termékeit a boltok polcain és az online szupermarketek kínálatában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top