Egyéb

Miről fantáziálnak a férfiak?

Jó lenne néha belelátni kedvesünk gondolataiba! Vagy mégsem? Összeállításunk alapján ki-ki eldöntheti… <br> <br>

A férfiak mindig csak „arra” gondolnak. Ezt a nők körében közkeletű vélekedést ma már tudományos kutatások is alátámasztják.

A kamaszfiúknak átlagosan ötpercenként támad szexszel kapcsolatos gondolatuk, a huszonéves fiatalemberek lelki szemei előtt tízpercenként jelennek meg pajzán képek, míg a meglettebb férfiak 15 percenként kapcsolnak át izgalmasabb hullámhosszra.

Vajon miről ábrándoznak ilyenkor? Nem volt könnyű, de sikerült kicsikarnunk néhány őszinte választ.

  • Reggeli közben a zabpelyhes dobozon látható tehén mindig kellemesen erotikus emlékeket ébreszt bennem. 17 éves koromban nagyszüleim falujában nyaraltam, és segítettem a ház körüli munkában.

    Gyakran átugrottam a szomszédba is, ahol a frissen megözvegyült fiatalasszony nehezen győzte az állatok ellátását. Gyorsan összebarátkoztunk. Az első csók akkor csattant, amikor a teheneket fejte.

    Ő vezetett be a szerelem titkaiba.

    Zoltán, 43 éves mérnök
  • Cégünk irodaházában dolgozik egy nagyon csinos, vörös hajú lány, akivel időnként együtt utazom a liftben. Már az illata is megőrjít. Gyakran gondolok arra, milyen jó lenne, ha a lift elromlana, és csak jó sokára szabadítanának ki minket.

    A valóságban persze ránézni is alig merek, és elvörösödöm, amikor belép a liftbe.

    Károly, 32 éves üzletkötő
  • A busz gyorsan kanyarodott, és hirtelen az ölembe huppant egy vékony, szőke diáklány. Nagyon zavarba jöttünk mind a ketten, és ő gyorsan le is szállt. Ez több mint két éve történt, mégis mindennap rá gondolok. Néha látom is a buszon, de tudom, hogy számomra csak az álmodozás marad.

    A helyzetem miatt soha nem merném megszólítani.

    Péter, 29 éves mozgássérült
  • Néhány hónapja felhívtam a tudakozót, és a fiatal hölgynek olyan varázsos hangja volt, hogy nem tudok szabadulni tőle. Gyakran tárcsázom a számot, remélve, hogy megint ő fog válaszolni. Néha így is történik, ilyenkor zavartan kérdezek valamit. Számtalanszor megpróbáltam elképzelni őt magam előtt, és már arra is gondoltam, hogy randevút kérek tőle. Sajnos nem merem megtenni, mert félek az elutasítástól, és az is eszembe jutott, hogy hátha nem is olyan, amilyennek gondolom.

    István, 21 éves tanuló
  • Az én esetemben pluszjelentése van annak a szólásnak, hogy „nézd meg az anyját, vedd el a lányát”. Anyósom nagyon vonzó, fiatalos asszony, az a típus, aki az ötödik X környékén is lázba tudja hozni a férfiakat. Hosszú ideje az a benyomásom, hogy szándékosan kacérkodik velem. Ennek meg is van a hatása. Már többször álmodtam vele, és nappal is sokszor eszembe jut, pedig szeretem a feleségemet. Egy barátom azt tanácsolta, menjek el pszichológushoz, mert ennek nem lesz jó vége.

    Csaba, 27 éves gépésztechnikus
  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top