Egyéb

Mirõl ismerszik meg a pasi, aki le akar lépni?

Nyilván te is rájössz, amikor közeleg a magány, hadd segítsünk mégis néhány korai szimptómát felismerni.

Szakítani nehéz, tudjuk mindnyájan, s talán abban is egyetértünk, hogy még nehezebb elviselni, ha a másik szakít. A legrosszabb azonban, ha derült égből jön a villámcsapás. Ezt az élményt egyetlen nőnek sem kívánom, úgyhogy elhatároztam, segítek nektek egy kicsit.

Adok pár tippet, ha a pasas le akar lépni:

Össze-vissza jár az óra

Ha az ipse fél lábbal már kint van a kapcsolatból, hajlamos végképp elveszíteni amúgy is legendásan pocsék időérzékét.

„Vikivel már három éve együtt éltem — meséli Lajos —, amikor egyszer csak késni kezdtem a találkákról, s főleg egyre későbbi órán jártam haza. Esküszöm, hogy nem volt szándékos. Pár hétre rá leléceltem.” A hirtelen elburjánzó pontatlanság nem mindig szándékos, vallják maguk a pszichológusok is. Inkább arról van szó, hogy aki úgyis ki akar szállni a kapcsolatból, az nem szívesen megy haza.

Eldugja a naptárát

Bizonyára tapasztaltátok, hogy a hosszú távú tervektől még a legrajongóbb pasas is kiütést kap. Ha viszont egy-két hétre sem tervez már szívesen előre, tudhatod, hogy le akar lépni.

“Amikor gondolkozni kezdtem rajta, hogy Zsuzsival szakítani kéne, képtelen voltam igent mondani a barátnőivel közös hétvégi ebédre, nem beszélve a nyaralásról, amelyet két hónappal előre kellett volna befizetni”— vallja be Jóska.

A szex szigorúan a hálószobára korlátozódik

A szakítás előtti időszakban maga a szeretkezés többnyire teljesen rendszertelenné válik, egyik nap szenvedélyesen, szinte kétségbeesetten, másnap ímmel-ámmal folyik — ebből tehát nem lehet ítélni. A fiú ugyanis habozik, szakítson-e vagy sem, s hangulati ingadozásaitól függően a szex is lehet forró vagy hideg. De akárhányszor támad is kedve egy jót szexelni, egy elég biztos jele van annak, ha kifele áll a rúdja: alábbhagy rögtönzési kedve, megcsappan fantáziája, s szeretkezni leginkább csak az ágyban akar már.

„A volt barátnőmmel a legjobb szeretkezéseink mindig spontán kezdődtek — meséli Karesz. — Mosogatás közben a konyhafalnak dőlve, elhagyott utcán a telefonfülkében… értitek. Amikor viszont már sejtettem, hogy hamarosan lelécelek, nem volt kedvem az ilyen játékokhoz. Nehéz lett volna előadnom, hogy sajnos végképp kiürült a kapcsolatunk, ha két nappal korábban még a konyhaasztalon kapott volna el a hév.”

Megpróbálja kiprovokálni, hogy te hagyd ott őt

A legbiztosabb jele a szakítási vágynak azonban az, ha az addig igyekvő pasasból egyszer csak kibírhatatlan alak lesz, aki mindent elkövet, hogy megunva a banánt végül te dobd ki őt. A pasik általában szívesebben játsszák az áldozat szerepét, mint a gazemberét. Ilyenkor aztán összemorzsálják az ágyneműt, vérig sértik a legjobb barátnődet, elfejtik az évfordulótokat, csak hogy végre megelégeld a jelenlétét.

„Van egy tuti módszerem — meséli Gábor. — Elöl hagyok két borospoharat, az egyiken feltűnő rúzsnyomokkal. Eddig még nem akadt nő, aki erre ne tette volna ki a szűrömet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top