Egyéb

Vonzók és dögösek

Trinity vagy Lara Croft esetleg Bridget Jones. Ezek a legmenõbb jelmezek farsangra, de egy sima bulira is felvehetõk, és – abszolút tarolni fognak.

Az elmúlt néhány évben ismét divatba jöttek a jelmezes összejövetelek. Farsangkor is egyre többen rendeznek jelmezes bulit. A klasszikus mesefigurák, illetve a kalandregények hősei mellett a mai filmekből ismert alakok jelmezét is magára öltheti, aki jelmezbálba megy szilveszter éjjelén





Csokoládé – a múlt

Aki Vianne bőrébe, vagy legalábbis szupernőies öltözékébe szeretne bújni, a következő darabokat szerezze be: A legfontosabb a derekat hangsúlyozó, térd alá érő, bő szoknya, mely körcikkelyekből készíthető el. Lehet kockás vagy skótkockás, halvány türkiz vagy szürkés színösszeállítású. Hozzá koráll színű széles, kihajtott gallérú, erősen karcsúsított blúzt vagy mély kerek, esetleg V-kivágású, szűk pulóvert viseljen. A felsőrész mindenképpen háromnegyedes ujjú legyen – ilyet nem nehéz találni, hiszen most is nagy divat. Alá csúcsos formát adó melltartót vegyünk. A derékra feszesre húzott öv kerüljön, a lábbeli magas sarkú körömcipő legyen, lehetőleg a felsőrésszel azonos színű. A szoknyával harmonizáló árnyalatú, szűk, rövid kardigánnal vagy török motívumos, vékony szövetből készült vállkendővel egészítsük ki az együttest.
A nőies öltözékhez lágy hullámos, az arcot gömbölyűen keretező, rövid hajviselet illik. A homloktincseket zselével emeljük ki az arcból.
S persze nem árt, ha egy tálca finom bonbonnal vagy sütivel érkezünk a buliba, hogy elvarázsoljuk a társaságot.






Bridget Jones naplója
a jelen

Íme a Bridget-jelmez kellékei: enyhén trapéz vonalú fekete miniszoknya, szűk, mély dekoltázsú, világos rózsaszín pulóver, fölötte derékig érő, szűk fekete kardigán. Az öltözék pasztellkék variációban is elképzelhető. A világos felsőrészek alá fekete push-up melltartót vehetünk. Bridget az alsóneműk terén a szélsőségek híve! A szexis tanga és a hasat leszorító, nagymama stílusú bugyi is megtalálható szekrényében. Akinek egy kis súlyfeleslege van, annak az utóbbit ajánljuk. Lábbeliként hosszú, szűk szárú fekete csizmát viseljünk.

Hajunkat teljesen egyszerűen leengedve, vagy laza egycopfban, esetleg hajcsipesszel feltűzve viselhetjük. A sminkelést ne vigyük túlzásba, de a műszempillát kipróbálhatjuk. S titkon reménykedhetünk, hátha éppen a szilveszteri bulin akadunk össze azzal, akinek számára úgy leszünk jók, ahogy vagyunk!






Tomb Raider
– az áljelen

A főszereplő választásnál is a játékfigura külsejéhez való hasonlóság volt a fő szempont. A tökéletes alakú Lara Croft öltözéke abszolút testre szabott. Aki hozzá hasonló szerelésben szeretne megjelenni szilveszterkor, fekete vagy drapp, miniatűr forrónadrágot viseljen. Ehhez élénkzöld rövid ujjú vagy ujjatlan elasztikus trikót vegyen fel, mely alá push-up melltartó ajánlott. Fontos kiegészítők a nagy fémcsatos bőröv, a combokra erősített fegyvertartó szíjak és a lábszárra feszülő, hosszú szárú, csatos csizma. Hajunkat lesimítva fogjuk szoros varkocsba, és számítsunk rá, hogy ránk tapadnak majd a tekintetek!






Mátrix
a jövő

A 2199-ben játszódó történet női főszereplője Trinity, öltözékének minden darabja fekete: testre feszülő, ujjatlan vagy spagetti vállpántos top, mely lehet bőrből vagy lakkos felületű sztreccs műbőrből, de kissé fénylő, elasztikus dzsörzéből is. Ehhez feszes csípőnadrágot viseljünk, ez lehet bőr, illetve a tophoz hasonló anyagú. A lábbeli hosszú, szűk szárú, kocka sarkú bőrcsizma legyen. A frizura fekete, rövid, lesimított haj, arcunkra natúr smink kerüljön.

Ne feledkezzünk meg az ovális, keskeny fekete napszemüvegről. Az öltözéket hétnyolcados vagy bokáig érő, karcsúsított bőrkabáttal egészíthetjük ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top