Egyéb

Csupa-csupa fantázia

A szezon fürdõruháit a színpompás árnyalatok, a változatos minták és a minõségi anyagok mellett az érdekes részletek és a variációk garmada teszik figyelemre méltóvá. Most minden divat. Sõt, egy-egy bikinihez többféle alsót is választhatunk.





Különleges részletek


• Sok modellen fedezhetünk fel újfajta vállpánt megoldást, például különböző színű, cserélhető vagy vékony, átlátszó, szilikonból készült avagy dekoratív, dupla vállpántot. Ez utóbbihoz olykor szexis, kettős oldalpántos nadrág tartozik. A különböző jellegű alapanyagok társítása szintén vonzó lehet.


• Az áttetsző, rugalmas neccbetétek érdekesen osztják meg az átlátszatlan anyagú fürdőruha felületét. A finom, hálós anyagok elhelyezése igazán sejtelmessé és finommá teszi megjelenésünket a strandon.


Variálhatóság 





A háromszög fazonú, a félköríves merevítős, valamint a merevebb tartást adó, kosaras melltartók mellett különféle topszerű fürdőruhafelsőket is hordhatunk.





• Ez utóbbi lehet széles vállpántos, szögletes dekoltázsú, vagy pánt nélküli, úgynevezett csíkmelltartó.

• A fürdőruhatervezők – gondolva a változatosságot szerető nőkre – variálható együtteseket is kreáltak. Számos márka modelljei háromrészesek, azaz egy melltartóhoz kétféle alsót (például slipet és tangát, vagy slipet és sort fazonú alsót) is vásárolhatunk.





• Megjelent a tankini elnevezésű kétrészes együttes, amely egy hosszított, pólóra hasonlító felsőrészből és egy egyszerű alsóból áll. Idén kétrészes fürdőruhánk alsó-, illetve felsőrésze akár eltérő, kontrasztos színű is lehet. Divatos például a narancs-pink, a türkiz-pink és a türkiz-lila páros, valamint az egyszínű nadrág rokon árnyalatú, ám mintás melltartóval. Ennyiféle fürdőruha összeállítást szinte egyetlen év divatja sem mondhatott magáénak, mint a 2001-es év nyara.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top