Egyéb

Az i-re a pont: fejfedõk

A hazai utcákon még nem sok fejen látni nap, mint nap kalapot. Csodálkozva fordulnak az emberek azon kevesek után, akik bátran viselik. Sok nõ túl feltûnõnek és elegánsnak érzi magát kalapban a hétköznapokon. Érdemes legyõzni ezt az érzést!





Az idei kalap, sapka és kendő divat

Ma már a leglezserebb öltözékhez is találunk megfelelő fejfedőt. Ráadásul egy jól megválasztott forma előnyösen keretezheti az arcot. Az idei nyár legnagyobb slágerének a szalmakalap ígérkezik.
A kalapok színe már nemcsak natúr lehet, hanem akár barna, fekete, sötétkék, lila, türkiz, zöld, narancssárga vagy a ruhával harmonizáló árnyalatú, is.





Egyaránt divat a keskeny és a széles karimájú fazon. Kalapunkat tetszés szerint variálhatjuk úgy, hogy különféle árnyalatú muszlinkendőket kötünk rá. Elsősorban a fiatalok körében hódítanak a sildes sapkák. Ezeket silddel előre és hátrafelé is felvehetjük, persze e fejfedők kizárólag sportos öltözékekhez illenek. 





A cowboyok öltözéke ihlette a nyár egyik extravagáns irányzatának modelljeit. A szegecsekkel díszített, szexis sztreccsfarmerekhez és az alakra simuló felsőkhöz farmerből vagy bőrből, műbőrből készített, gyakran pink vagy tűzpiros cowboykalap dukál – így lesz teljes a „rodeo girl” megjelenés. A kis méretű, háromszög alakúra hajtott fejkendők szintén a fiatal korosztály kedvencei. E tarka mintás kendőcskéket szorosan a fül mögött megkötve ajánlott trendi módon viselni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top