nlc.hu
Egyéb
Állatbarát Fotópályázat

Állatbarát Fotópályázat

Kedvenceim az állatok címmel széleskörû fotópályázatot hirdet az Orpheus Országos Állatvédõ és Természetbarát Közhasznú Egyesület, melynek célja az állatszeretet-környezeti tudatosság fokozása, a kreatív alkotószellem ösztönzése.

Várnak pályaműveket óvodás-általános iskolás alsó tagozat és általános iskola felső tagozat-középiskolás, és felnőtt korosztályokban az ország egész területéről, illetve külföldről is. 





Témák:
• kedvenc állatom
• én és kedvenc állatom
• állatkerti séták
• álmaim állata
• állatom helye a családban
• egyéb kategória

A pályaművek mérete nincs korlátozva, de minden pályaművet névvel és címmel megjelölve kérnek beküldeni!
A pályázat beadási határideje 2003. január 31. A zsűri március 1-ig hozza meg döntését a legjobb alkotásokat illetőleg. Az első tíz helyezett értékes ajándékokat kap (pl. sétálómagnó, CD-DVD lemezek-kazetták, sporteszközök), de minden pályázó részesül szerény meglepetésben, melyet postán küldenek el.





A legjobb munkákat kiadványok formájában (matricák, képeslapok, nyomtatott anyagok) a nyilvánosság számára bemutatják.
Azon pályázók, akik a beküldött műveiket vissza kívánják kapni a program végezetével, azoknak egy saját névre megcímzett, bélyeges válaszboríték csatolása is szükséges!






Beadási cím:
Orpheus Egyesület (Fotópályázat) 6701 Szeged, Pf.:929., illetve interneten keresztül (scannelt formában): top@tiszanet.hu

További információ kérhető a 06-20-99-59-409-es telefonszámon.

A beérkezett pályázatok egésze felkerül a http://orpheus.webradio.hu non profit Web Kuckó oldal képtárába, illetve a www.zug.hu oldalra is!

Jelmondatuk: Bárki lehet állatvédő, Te is. Fotóra fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top